Co je nového v poslední aktualizaci webu eWeLink?

Web eWeLink nedávno prošel několika zajímavými aktualizacemi, které našim uživatelům přinášejí nové funkce a vylepšení. Ať už jste dlouhodobým uživatelem nebo jej teprve začínáte zkoumat, v nejnovější verzi eWeLink Web je toho hodně k objevování . V tomto článku se blíže podíváme na doplňky a vylepšení, které byly představeny v posledních aktualizacích.

- Nové vlastnosti

1. Veřejné prohlížení

Od vydání eWeLink Web V2.19 dne 29. března 2023 mají k platformě přístup všichni uživatelé eWeLink. I když jste bezplatný uživatel, stále můžete prohlížet svá zařízení a scény, kontrolovat stavy zařízení v reálném čase a přizpůsobovat si panel Cast. Upgradem na eWeLink Advanced Plan však odemknete celou řadu exkluzivních funkcí, včetně webu eWeLink.

Podívejte se nyní →

2. Vyhledávací pole

Chápeme, že někteří uživatelé mají na palubní desce mnoho více důležitých zařízení, tato nová funkce bude obzvláště užitečná. Pomocí vyhledávacího pole můžete rychle a pohodlně najít zařízení, které hledáte, zadáním jeho názvu nebo souvisejícího klíčového slova.

- Zlepšení

Více podporovaných zařízení

V několika posledních aktualizacích jsou podporována následující zařízení:

  • Vypínač SONOFF DUAL R3 Lite
  • SONOFF SB-002 bulb
  • RF zvonek na dveře
  • WiFi dveřní senzor s podporou eWeLink, stmívače světla.
  • zigbee světla

Závěr

Tyto nedávné aktualizace webu eWeLink přinesly některé vzrušující nové funkce a vylepšení, které vylepší zážitek pro všechny uživatele. Ať už jste dlouhodobým uživatelem nebo teprve začínáte, doporučujeme vám prozkoumat nejnovější verzi webu eWeLink a využít vše, co nabízí!

Zpětná vazba

Pokud máte nějaké připomínky, návrhy nebo dotazy, budeme rádi, když se nám ozvete! Své názory můžete sdílet na našem oficiálním fóru zde:

https://forum.ewelink.cc/t/ewelink-web-updates-search-box-public-browse-and-more-devices-supported/15938