Hodnocení obchodu

4,9 60 hodnocení
Přidat hodnocení
5
55x
4
4x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
JN Avatar autora Jiří Novotný | 21.5.2020
Profesionální přístup a poradenství, snadná instalace a ovládání produktů Sonoff
Avatar autora Jiří Čoudek | 17.5.2020
Rychlé dodání. Doporučuji.
PJ Avatar autora Pavol Jakuš | 17.5.2020
Vsetko ok, rychle dorucenie
AE Avatar autora Axel Foley Enterprise S.r.o | 15.5.2020
Vše v pořádku spokojenost
DH Avatar autora Daniel Herold | 2.5.2020
Ochota, rychlost a vstřícnost. Jiní podnikatelé by se mohli od nich učit. Doporučuji ????????
MK Avatar autora Martin Kolací | 30.4.2020
Rychle, bezproblemove a vstricne jednani. Palec nahoru!
Avatar autora Roman Šplíchal | 27.4.2020
spokojen, obchod je rychlý a vstřícný k zákazníkovi
MF Avatar autora Martin Flamík | 24.4.2020
Vše v pořádku. Rychlé doručení.
D Avatar autora Dvavid | 11.4.2020
Vše super
Avatar autora | 6.4.2020
+ skvělé výrobky pro snadnou realizaci chytré domácnosti
+ rychlé a ochotné jednání obchodu - příkladná ochota k okamžitému řešení jakýchkoliv problémů a dotazů přes chat - a to i o víkendu! Skvělé!

rychlé a ochotné jednání obchodu - příkladná ochota k okamžitému řešení jakýchkoliv problémů a dotazů přes chat - a to i o víkendu! Skvělé!
Avatar autora | 20.3.2020
+ Vyhovující popisy zboží, celkem podrobné a spolehlivé

Avatar autora | 29.2.2020
+ rychlost, komunikace při reklamaci

žádné
Avatar autora | 27.2.2020
+ Rychle dorucenie tovaru

Avatar autora | 15.2.2020
Obchod proběhl OK.
Avatar autora | 10.2.2020
+ Rychlé vyřízení objednávky
+ Online návody - možnost seznámit se se zbožím podrobněji před objednáním

Avatar autora | 7.2.2020
+ výborná komunikace
+ starost o zákazníky

Doporučuji, není problém se na něco zeptat i večer, výborná komunikace obchodu, rádi pomůžou. Více takových výborných obchodů.
Avatar autora | 31.1.2020
- Zboží lze nakoupit přímo v Číně za zlomek ceny a dopravou zdarma.

Avatar autora | 29.1.2020
+ Dobrá komunikácia obchodu zo zákazníkom
+ Spoľahlivosť
- Niekedy trochu dlhšia dodacia doba

S obchodom som spokojný. Začal som si zriaďovať smart home, a v tomto obchode je slušný výber zariadení od čínskej spoločnosti Sonoff, ktorá ponúka sortiment pre smart zariadenia za veľmi solídnu cenu.
Avatar autora | 24.1.2020
+ Rychlé dodání.
- Žádná

Avatar autora | 20.1.2020
Skvělé funguje

Stránka 1 z 4 , položek celkem: 61

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.