Hodnocení obchodu

4,9 134 hodnocení
Přidat hodnocení
5
126x
4
6x
3
0x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
LP Avatar autora Lukáš Pavka | 22.1.2021
Doporučuji ,rychlé dodání. Vše v pořádku.
MR Avatar autora Marek Růžička | 17.1.2021
S obchodem jsem opravdu spokojen, hlavně kladně hodnotím odbornou pomoc při nákupu.
PH Avatar autora Patrik Holeček | 6.1.2021
Dávám 5 hvězdiček za přístup k zákazníkovi. Zboží, které nebylo skladem semnou ochotně vyřešila podpora na chatu, vzápětí jsme to rychle vyřešili a zboží ještě v tu chvíli objednali. Díky! :-)
VE Avatar autora Veronika Evans | 3.1.2021
Dva dny před Vánoci jsem narychlo potřebovala 3 Sonoff produkty pro dohled nad mazlíkem v teráriu a moc jsem nevěřila, že je ještě seženu nebo že dorazí. Druhý den jsem měla vše doručené spárované a plně funkční. Velké díky za pohotové jednání, skvělou komunikaci a perfektní produkty :)
M Avatar autora Miloslav K. | 2.1.2021
Perfektni komunikace a rychlost dodani
R Avatar autora Rostíno | 1.1.2021
Velká spokojenost jak s dodáním zboží tak s komunikací a rádi poradí:-)
AT Avatar autora Artur Tanski | 27.12.2020
Ano velice spokojen i s dodáním a ve všem poradí online když si člověk neví rady.. Vřele doporučuji..Tanski
LB Avatar autora Ladislav Bartoněk | 27.12.2020
Spokojenost s komunikací i se zbožím.
A Avatar autora acNK | 27.12.2020
JV Avatar autora Jaroslav Vojtěšek | 29.11.2020
Všechno bez problémů :)
O Avatar autora OMi | 28.11.2020
Velmi sympatický obchod. Komunikace probíhá na jedničku. Vědí co prodávají, takže dokáží dobře poradit. Odeslání zboží bleskurychlé. Doporučuji.
TH Avatar autora Tomáš Hrdina | 23.11.2020
Skvěle funguje i s Lidl (SilverCrest) Gateway
MJ Avatar autora martin jakub | 22.11.2020
jsem moc spokojeny
A Avatar autora Alex | 15.11.2020
Jsem velmi spokojená.
I Avatar autora Ivan | 15.11.2020
Rychle dodanie
Š Avatar autora Šimon | 14.11.2020
Dobré ale škoda je že bez WiFi to nejde
E Avatar autora Erik | 9.11.2020
Veľká spokojnosť
RK Avatar autora Radek Kružík | 6.11.2020
Výborná komunikace ze strany obchodu. Rovněž užitečné diskuse u mnoha produktů, které mi pomohly při nastavení a zapojení.
VH Avatar autora Václav Hričina | 22.10.2020
Zatím jsem se nesetkal s lepší technickou podporou včetně rychlého dodání objednaných dílů
Z Avatar autora Zolo | 10.10.2020
Extra rychlosť

Stránka 2 z 7 , položek celkem: 135

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.