Prozkoumejte záložku "Insight" neboli vhled, v aplikaci eWeLink.

Prozkoumání karty Enhanced "Insight" v aplikaci eWeLink

Ve společnosti eWeLink jsme odhodláni pomáhat uživatelům dosáhnout efektivní správy domácnosti. Proto byla karta „Insight“ pečlivě vytvořena s cílem nabídnout bezproblémový způsob přístupu k důležitým informacím a ovládání klíčových aspektů vašeho ekosystému chytré domácnosti. Karta Insight s celkem pěti sekcemi poskytuje uživatelům komplexní kartu pro přístup k základním údajům, včetně teploty, vlhkosti, spotřeby elektřiny, stavu zařízení a dalších.

Bližší pohled na kartu Statistiky

Domácí prostředí

Zažijte maximální pohodlí a ovládání se sekcí Home Ambience. Připojením k teplotním a vlhkostním senzorům můžete bez námahy monitorovat okolní podmínky vašeho domova v reálném čase. Ať už nastavujete termostat pro optimální pohodlí nebo zajišťujete ideální úroveň vlhkosti, zůstat v souladu se sekcí Home Ambience nebylo nikdy snazší.

Živý náhled fotoaparátu

Vylepšete zabezpečení svého domova pomocí sekce Camera Live View. Snadno přidejte své bezpečnostní kamery do aplikace a plynule přepínejte mezi různými zobrazeními kamer pouhým přejetím prstem. Sledujte živé přenosy až ze tří různých bezpečnostních kamer přímo v aplikaci eWeLink, což vám umožní sledovat kritické oblasti vašeho majetku v reálném čase. To pomáhá odradit potenciální vetřelce a zůstat ve spojení s okolím vašeho domova, bez ohledu na to, kde se nacházíte. 

Zařízení zapnuto

Mějte svá chytrá zařízení pod kontrolou pomocí sekce Zařízení zapnuta. Získejte jasný přehled o tom, která zařízení jsou aktuálně aktivní, od vypínačů a zástrček až po klimatizace a světla. Díky možnosti přepínat stavy zařízení jednotlivě nebo všechny najednou pomocí funkce „Vše vypnuto“ nebylo řízení spotřeby energie a funkčnosti vašeho domova nikdy pohodlnější.

Energetický panel

Postarejte se o svou spotřebu elektřiny pomocí Energy Dashboard. Sledujte a spravujte spotřebu elektřiny na svých zařízeních s možnostmi zobrazení spotřeby podle skupiny, týdne nebo měsíce. Nastavte si cíle a dostávejte upozornění, když využití překročí předem definované prahové hodnoty, což vám umožní činit informovaná rozhodnutí a optimalizovat energetickou účinnost ve vaší domácnosti.

Simulace přítomnosti

Vylepšete zabezpečení svého domova pomocí chytré automatizace pomocí sekce Simulace přítomnosti. Nastavením náhodných časovačů pro vaše zařízení se budou zařízení, jako jsou světla, náhodně zapínat a vypínat ve zvolený čas, což vytváří dojem, že jste doma, a odrazuje potenciální vetřelce, když jste pryč. Užijte si klid s vědomím, že váš domov je chráněn, i když tam nejste.

Jaká vylepšení byla provedena na kartě „Insight“ v eWeLink App 5.3?

1. Přizpůsobte si sekce statistik

V nejnovější aplikaci eWeLink verze 5.3 byla provedena vylepšení na kartě „Insight“. Jedním z klíčových vylepšení je zavedení přizpůsobitelných sekcí Insight, které znamenají odklon od dříve pevně stanoveného rozvržení. Dříve byli uživatelé omezeni na předdefinované sekce, ale nyní mají svobodu vybrat a uspořádat sekce podle svých preferencí.

Někteří uživatelé například nemusí mít zájem o monitorování svého domácího bezpečnostního systému, takže mohou ze Insight odebrat sekci Camera Live View. Ostatní, kteří nenainstalovali zařízení pro monitorování energie, mohou skrýt sekci Energy Dashboard.

2. Vyloučit konkrétní zařízení v části Zařízení zapnuto

Zavedení možnosti vyloučit konkrétní zařízení v sekci „Zařízení zapnutá“ navíc přidává další vrstvu přizpůsobení a funkčnosti. U zařízení, která vyžadují nepřetržité napájení, je uživatelé mohou vyloučit v části Zařízení zapnutá. Při použití funkce „Vše vypnuto“ nebudou tato vyloučená zařízení vypnuta. Tato funkce vychází vstříc uživatelům se zařízeními, která musí zůstat v provozu 24/7, jako jsou bezpečnostní kamery nebo síťová infrastruktura.

Co se chystá

V aplikaci eWeLink V5.4 umožní simulace přítomnosti v Insight výběr konkrétního kanálu pro vícekanálová zařízení. Zvýšíme také limit počtu skupin Energy Dashboard na 16. Kromě toho se v aplikaci eWeLink V5.5 očekává, že simulace přítomnosti bude obsahovat možnost vybrat dobu, po kterou zůstanou zařízení nepřetržitě zapnutá. Zůstaňte naladěni na aktualizace.