Strašidelný halloween s eWeLink.

Halloween je za rohem, když se blíží toto strašidelné a speciální datum pro nejmenší z domu, měli byste se starat nejen o kostýmy a sladkosti, ale také o vytváření halloweenských efektů vhodných pro váš domov ... A s tím chceme trochu pomoci!

Představte si, že váš strašidelný dům navštíví hosté, otevřou dveře a všechna světla náhle zhasnou. Hrozná věc, budou křičet a překvapeně vyskočí. Dopřejte jim tento strašidelný zážitek nastavením Sonoff chytrého osvětlení. Zároveň můžete nastavit skupinovou funkci , jedním klepnutím ovládat všechny přepínače, které potřebujete ovládat.

Chcete vyděsit své přátele a rodinu? Nalepte svůj led pásek uvnitř domu a naplánujte si zapnutí a vypnutí světel v určitou dobu v aplikaci eWeLink. Světla zhasnou, když to budou nejméně očekávat, a vy můžete vinit duchy!

Do obývacího pokoje připravte barevnou podívanou pomocí , barevné žárovky Sonoff RGB B05, která podporuje 16 milionů barev nebo stmívatelným  světlem.  Můžete ztlumit osvětlení pomocí chytrého světla nebo pomocí eWeLink a vyprávět příběhy o táboráku.

Věříme, že tato zařízení nemohou uspokojit všechny vaše představy, takže pokud chcete, aby byl váš Halloween jedinečnější, možná budete potřebovat také spínač s možností měření spotřeby Sonoff Dual R3 . Vhodný pro spínání světel i měření spotřeby elektrické energie.