Vyšší úroveň domácí automatizace pomocí eWeLink scén.

Možnost Stop je k dispozici pro Dual R3/Dual R3 Lite

Přidejte „Stop“ do stavu nebo akce ve scéně. Řekněme, že jste zapojili Dual R3 pro žaluzie a Dual R3 je v režimu Motor. Když se probudíte v 7 hodin ráno, nechcete mít úplně vytažené žaluzie. Zkuste tedy jako akci přidat možnost Stop. Když je v poledne příliš lesklé a horké, můžete také zastavit žaluzie a zapnout klimatizaci.

Pro Dual R3 jsou   ve scéně k dispozici možnosti Otevřít, Zavřít a Zastavit . Vylepšete svou domácí automatizaci jednoduchým způsobem.

TH16 lze nastavit jako akci

V minulosti bylo možné TH16 nastavit pouze na stav, ale nyní jej můžete přidat také do akce. Využijte naplno možnosti TH16. Například, když TH16 zjistí, že teplota půdy je 30 stupňů Celsia, zapněte zavlažovací systém, abyste zalili trávníky. Nebo když je 18:00, zapněte TH16, abyste zavlažili rostliny. Upozorňujeme, že v současné době nelze TH16 přidat do stavu a akce současně, ale je již v naší cestovní mapě. Zůstaňte připraveni.

Tyto funkce pocházejí z návrhů uživatelů. Pokud máte nějaké návrhy na přidání dalších možností do eWeLink Scene, neváhejte nám dát vědět na fóru eWeLink . Více možností z více návrhů a nápadů!