Hodnocení obchodu

4,9 134 hodnocení
Přidat hodnocení
5
126x
4
6x
3
0x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 3.2.2019
+ Komunikace
+ Rychlost dodání
+ Popisy zboží
- Bez českých návodů

Spokojenost
Avatar autora (Administrátor) 9.5.2021
Dobrý den, děkujeme za doporučující recenzi a jen dodáme, že český návod jsme posílali e-mailem v den předání Vašeho balíčku dopravci :) Smart-switch
Avatar autora | 13.1.2019
+ Vstřícný přístup k zákazníkům
+ Zodpovězení všech dotazů po telefonu i dodatečných dotazů emailem
+ Extrémně rychlé dodání (odpoledne jsem platil a druhý den odpoledne vyzvednul v Brně:-)
+ Široký sortiment skladem

Určitě zde nakoupíme znovu, s takovou ochotou a péčí o zákazníka jsem se už dlouho nesetkal.
Avatar autora | 4.1.2019
+ Velmi milí, přátelský lidé. Vyzvednutí po domluvě i o víkendu.

Avatar autora | 1.1.2019
+ Obrovska ochota a příjemný prodejce.

Avatar autora | 25.12.2018
+ Velmi rychlé dodání

Avatar autora | 25.12.2018
profesionální přístup a vstřícnost
Avatar autora | 3.12.2018
Obchod je naprosto v pořádku. Zboží splnilo me očekávání a funguje bez problémů, jen jsem zatím nezjistil jak WiFi spínač spárovat se dvěma telefony zároveň.
Avatar autora (Administrátor) 9.5.2021
Dobrý den, děkujeme za kladnou recenzi. Ohledně připárování dvou telefonů, pokud se to dosud nepodařilo, rádi Vám s nastavením poradíme, ozvěte se nám. Smart-switch.
Avatar autora | 19.11.2018
+ dobrá komunikace, ochota
+ poradili s výběrem a použitím
+ v zásilkovně druhý den od objednání (do oběda)
- nic

Avatar autora | 29.10.2018
+ Rychlost
+ Zboží skladem
- vyšší ceny

Avatar autora | 12.10.2018
+ Zajímavý sortiment zboží
+ Dobrá komunikace, poradenství

Zajímavý obchod pro řešení automatizace domácnosti. Revoluce 4.0 může být díky tomuto obchodu realitou i u Vás doma!
Avatar autora | 13.8.2018
+ Perfektní přístup k zákazníkovi
+ Ochota řešit problémy okamžitě
+ Výborná komunikace
+ Zboží skladem
+ Bleskové odeslání zboží
+ Výhodné ceny
- nejsou

Perfektní přístup k zákazníkovi, výborná komunikace, okamžité odeslání zboží
Avatar autora | 27.7.2018
+ rychlost,
+ ochota PORADIT
- není Čeština u výrobku

Zboží mám, nicméně absence Českého návodu, na wifi funguje, ale pouze na jeden mobil na dva mi to nejde nainstalovat, vypínač svítí červeně , ale světlo nerozsvítí. Řekl bych že zboží je v pořádku, nicméně dle návodu nic nezmůžu.
Avatar autora | 15.7.2018
+ Maji sortiment, ktery pstatni nenabizi. Maji rozumnou marzi, diky tomu dobre ceny.

Vse ok, doporucuji.
Avatar autora | 3.6.2018
+ Vše vpořádku, rychlé doručení.

Avatar autora | 3.5.2018
jedná se o první nákup. zkušenost zatím víc než dobrá

Stránka 7 z 7 , položek celkem: 135

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.