Chytrá zařízení Sonoff, která fungují s vašimi hodinkami Apple.

Hodinky Apple Watch slouží především ke sledování kondice a zdravotního stavu, ale lze je rozšířit i na vzdálené ovládání chytrých domácích zařízení, a to ještě snadněji než mobilní telefony. Svou chytrou domácnost už můžete zabalit do mobilního telefonu, protože chytrá zařízení SONOFF mají přístup do vaší domácnosti. Pro majitele domů je docela snadné a pohodlné vzdáleně spravovat vlastní chytré domy pomocí jednoduchého a chytrého řešení.

Dnes k vám přichází nová aktualizace způsobu ovládání chytrých zařízení SONOFF, díky které můžete nyní ovládat své domácí spotřebiče na hodinkách Apple Watch - chytrá zařízení SONOFF lze synchronizovat s hodinkami Apple Watch pro snadnější ovládání. Ať už jste doma nebo mimo domov, máte kontrolu nad svou domácností přímo na svém zápěstí. Pokud máte hodinky Apple Watch, budete tentokrát touto novou změnou pro SONOFF ohromeni.

Jaké jsou funkce systému SONOFF, ke kterým mají vaše hodinky Apple Watch přístup? V tomto článku budete upozorněni, abyste se podívali na funkce podporované hodinkami Apple Watch.

Na hodinkách Apple Watch můžete ovládat:

Samostatné ovládání zařízení

Spouštět chytré scény

Ovládání skupin

Ovládání pomocí zkratek Siri

Samostatné ovládání zařízení - Stejně jako chytré ovládání chytrých zařízení SONOFF v mobilním telefonu lze zařízení SONOFF pod vaším účtem eWeLink přidat do hodinek Apple Watch a snadno je ovládat. Domácí spotřebič připojený k systému SONOFF lze na hodinkách Apple Watch zapnout a vypnout jednoduchým klepnutím. V systému SONOFF jsou zatím podporována pouze chytrá zařízení s jedním gangem, která lze přidat pro chytré ovládání.

Spouštění chytrých scén - Umožňuje vytvářet chytré scény pro zapnutí nebo vypnutí zařízení SONOFF prostřednictvím podmínky "Klepnutím provést" na hodinkách Apple Watch. Když je v aplikaci eWeLink dobře nastavena inteligentní scéna, budete moci provést inteligentní scénu klepnutím na hodinky Apple Watch.

Skupinové ovládání - Chcete-li, aby na vás všechny domácí spotřebiče reagovaly současně, je příjemnou možností uspořádat je do skupiny k ovládání. Nyní můžete na hodinkách Apple Watch seskupit všechny domácí spotřebiče připojené k chytrým zařízením SONOFF a zapínat a vypínat je najednou. Stačí, když na hodinkách Apple Watch klepnete.

Ovládání pomocí zkratky Siri - Ovládání světel nebo chytrých zařízení je vzdáleno jen pár klepnutí na hodinkách Apple Watch. Pomocí zkratky Siri však můžete snadno přistupovat i ke svým chytrým domácnostem. Stačí vyvolat Siri a vyslovit příkaz, který jste nastavili pro probuzení zařízení.

Závěrečné slovo

S hodinkami Apple Watch je ovládání chytrých domácích spotřebičů poměrně snadné a rychlé. Máte je totiž doslova na sobě. Od samostatného ovládání chytrých zařízení, přes spouštění chytrých zařízení jedním klepnutím, ovládání skupiny zařízení až po vyvolání Siri, aby vaše zařízení fungovala, dokonce můžete pomocí Apple Watch dělat mnohem víc než jen řešit fitness a zdraví. Zatím jsou podporována pouze jednotlivá chytrá zařízení SONOFF, která lze přidávat a ovládat na hodinkách Apple Watch. V budoucnu budou vyvinuty další podporované typy zařízení, zůstaňte naladěni.

Nezapomeňte aktualizovat aplikaci eWeLink na úroveň V4.9.0 nebo novější a hodinky Apple Watch na úroveň V4.0 nebo novější.