eWeLink vypínač se senzorem pohybu

Kolikrát jste našli rozsvícená světla dětských pokojů? Už vás nebaví křičet a křičet? Máte ve svém domě zapomnětlivé starší členy rodiny? eWeLink vypínač se senzorem pohybu je vaší nejlepší volbou pro dětské pokoje a seniory. 

Plně automatizovaný

Inteligentní nástěnný spínač eWeLink s pohybovým senzorem umožňuje automatizovat zapnutí / vypnutí světel na základě pohybu v místech jako je chodba, koupelna, dětská ložnice atd. Když v místnosti není nikdo, světlo se vypne samo. 

Flexibilní ovládání 

Existuje mnoho způsobů ovládání nástěnného spínače. Pro děti a starší členy rodiny může být fyzický dotek nejtradičnější metodou. Chcete-li nastavit rutiny pro vaše děti, můžete také vytvořit plány pro zapnutí / vypnutí přepínače na zeď každý den. Kromě všech výše uvedených metod ovládání je hlasové ovládání k dispozici také prostřednictvím Google Home, Amazon Alexa, Yandex Alice a Siri. 

Bezpečnostní alarm

Kromě toho, že jde o vypínač světla, je nástěnný spínač také domácím bezpečnostním zařízením, které vám pošle push zprávu do vašeho telefonu, kdykoli bude detekován jakýkoli pohyb. Jako pohybový senzor dosahuje až 7 až 8 metrů, takže je ideální pro hlídané garáže, chodby a další oblasti. 

Elegantní design

Klasický design bílého panelu s modrým podsvícením a čtvercovým tvarem snadno zapadne do vaší domácí výzdoby. A co víc, v temné noci vyniká modré podsvícení. eWeLink vypínač se senzorem pohybu najdete zde.