Co je eWeLink Cube?

eWeLink CUBE

Základ a srdce vaší místní platformy chytré domácnosti.

 

Co je eWeLink CUBE?

Stručně řečeno, eWeLink CUBE je Smart Home Platform pro místní malé výpočetní platformy, přizpůsobené a optimalizované z eWeLink Smart Home Cloud Platform a přizpůsobené hardwaru.

 

Proč vyrábíme eWeLink CUBE?

Naším cílem je poskytnout uživatelům plug-and-play platformu pro správu zařízení IoT, která je schopna integrovat a spravovat zařízení napříč různými protokoly, značkami a kategoriemi a stát se lokalizovaným centrem inteligentních domácností nasazeným v domácnostech uživatelů. Kromě toho podporuje instalaci různých zásuvných modulů nebo doplňků pro rozšíření jeho funkčnosti pro různé uživatelské aplikace a scénáře.

 

Co umí?

 

Integrace, správa a ukládání informací pro všechna chytrá zařízení ve vaší domácnosti, která jsou všechna lokalizovaná.

V současné době jsou podporována zařízení založená na protokolu Zigbee a WiFi pro integraci a je k dispozici lokalizovaná správa zařízení, konfigurace automatizace a nastavení monitorování zabezpečení. A co je nejdůležitější, všechny protokoly zařízení a relevantní data jsou zaznamenávány a ukládány lokálně.

Vypínače, zásuvky, světla, závěsy a senzory jsou zatím podporovány a pracujeme na možnostech integrace více typů zařízení.

 

Má to otevřené API?

 

Ano, eWeLink CUBE nabízí sadu otevřených API, která umožňuje dalším zařízením a systémům třetích stran snadno komunikovat a integrovat se s eWeLink CUBE v rámci místní sítě.

Tato sada rozhraní API je založena na protokolu HTTP a poskytuje následující možnosti:

  • Dotaz na seznam zařízení a získat jejich stav;
  • Spravovat a ovládat zařízení;
  • Registrace/přidání nových zařízení do seznamu zařízení systému;
  • Poskytněte mapování hardwarových funkcí pro některá zařízení brány (jako je reproduktor, tlačítko, indikátor LED atd.)
Většinu doplňků eWeLink Cube lze vyvinout na základě těchto API, aby se rozšířily možnosti systému.
 
 
 
 

Diskutujte, inspirujte a utvářejte svou lokalizovanou platformu chytré domácnosti se všemi uživateli CUBE společně v kategorii 'eWeLink CUBE' .

Zařízení poháněná eWeLink CUBE

Přizpůsobeno pro značky

Značkám, které jsou ochotny vytvořit si vlastní lokalizovanou platformu pro chytrou domácnost s vaším vlastním modelem, nás prosím neváhejte kontaktovat na BD@coolkit.cn , nemůžeme se dočkat, až s vámi budeme spolupracovat na vytvoření bezproblémovějšího zážitku z chytré domácnosti pro uživatele .