Co je nového v eWeLink kamera V1.3.5?

Aplikace eWeLink Camera App vám umožní postarat se o ty, na kterých vám záleží, odkudkoli a kdykoli tím, že váš nečinný telefon Android proměníte v bezpečnostní kameru, chůvičku, monitor pro domácí mazlíčky, chůvu a další. Není třeba kupovat novou IP kameru. Není potřeba žádná montáž, stačí nainstalovat aplikaci, dát telefon do správné polohy a začít sledovat. S vydáním eWeLink Camera V1.3.5 změní zabezpečení vašeho domova na další úroveň.

Co je nového

· Upozornění detekce pohybu*. Zapněte Detekci pohybu, abyste dostali okamžité upozornění, když je detekován jakýkoli pohyb.
· Videa zaznamenaná událostmi. Nahrané klipy se ukládají do alb v telefonu. Kdykoli si prohlédněte, co bylo zachyceno.
· Upozornění na vybitou baterii. Když baterie telefonu s fotoaparátem klesne na 20 % a 10 %, obdržíte upozornění. Připomeňte si včasné nabíjení telefonu.

Co dalšího je již k dispozici

· Živé vysílání 24/7. Telefon s fotoaparátem streamuje vše, na čem vám záleží. Sledujte živé vysílání kdykoli a kdekoli. Bez starostí, i když jste mimo domov.
· Obousměrný rozhovor. Získejte vzdálené interakce s funkcí obousměrného hovoru. Je tak snadné chatovat se svými blízkými, sledovat své malé miminko, když jste uprostřed něčeho, nebo dokonce křičet na nečekané návštěvníky, rychleji než chytit telefon.
· Vícenásobný přístup k živému kanálu. Není vždy vhodné sledovat živý přenos na propojeném telefonu. Nabízíme tři další přístupy k živému kanálu, tedy zobrazení na Echo Show, Google Nest Hub a eWeLink Web. Stačí si vybrat jednodušší přístup k živému zobrazení.
· Zkontrolujte stav zařízení.Exkluzivní funkce pro uživatele eWeLink. Kameru můžete připnout k přepínačům podporovaným eWeLink a před akcí ji zkontrolovat.
· Úsporný režim. Zapněte jej, chcete-li ztmavit obrazovku, takže pomáhá lépe šetřit výdrž baterie vašeho telefonu.

Očekává se, že postupně budou zaváděny další vzrušující nové funkce. Zůstaňte naladěni!

Jak to nastavit

Celé nastavení je tak snadné. Už jen 3 kroky. Postupujte podle pokynů krok za krokem a vše nastavíte během několika minut.

Krok 1: Připravte si dva telefony; stáhněte si a nainstalujte aplikaci eWeLink Camera App do telefonu Android (použijte jako fotoaparát) a stáhněte si a nainstalujte aplikaci eWeLink do druhého telefonu (prohlížeče)
Krok 2: Vytvořte si účet eWeLink, pokud jej nemáte
Krok 3: Přihlaste se pomocí stejný účet eWeLink

Získejte to hned

eWeLink Camera App V1.3.5 je nyní k dispozici v Obchodě Google Play na adrese: https://bit.ly/3BJ4DHG.

* Pro aktivaci detekce pohybu v aplikaci eWeLink ji uživatelé systému Android aktualizují na nejnovější verzi V4.26, která bude vydána 15. září. eWeLink V4.26 bude pro iOS k dispozici koncem září.