Co očekávat v roce 2022?

Začal nový rok, a tak se můžeme všichni těšit na nové funkce eWeLink, vylepšení eWeLink, nová zařízení kompatibilní s eWeLink a vylepšení zařízení kompatibilních s eWeLink v roce 2022. Nemůžeme úplně odhadnout, co se bude dít během celého roku 2022, protože eWeLink i výrobci nikdy nesdílejí dlouhodobé plány. Můžeme však uvést veřejné zprávy a zprávy, které jsme našli. Můžeme také shrnout, co si myslíme, že by se mohlo stát.

Web eWeLink

Zakladatel ITEAD Freezing Xie sdílí tento tweet s nadějí, že eWeLink Web bude dále vylepšován. Když se podíváme na vylepšení v druhé polovině roku 2021 (mnohem více podporovaných zařízení a mnohem více možností aplikace eWeLink zkopírovaných do eWeLink Web), jsme si jisti, že eWeLink přinese v roce 2022 mnohem více vylepšení eWeLink Web.

 
 

 

Vylepšený Sonoff NSPanel

Přestože byla jejich kampaň NSPanel na Kickstarteru docela úspěšná , stále existuje několik stížností na počáteční funkčnost NSPanel , jako je teplotní odchylka ve srovnání s jinými senzory a měřiči a velmi častá ztráta WiFi připojení. 

  • kalibrace teploty
  • podpora widgetů dalších zařízení (Dual R3, D1)
  • změna formátu času 12/24h
  • ikona vnitřní teploty
  • změna názvu vícekanálových zařízení
  • oprava lokalizace

 

Ukažte záznam kamery Sonoff na zařízeních Amazon Echo Show a Google Nest hub

Jednou z funkcí, kterou lidé v dnešní době hodně požadují, je schopnost zobrazovat záběry z kamery Sonoff na obrazovce Amazon Echo Show a centra Google Nest. Kvůli technologiím, které kamera Sonoff používá, nelze záznam streamovat přímo do těchto zařízení.

Společnost Sonoff hledala 100 testerů po celém světě, kteří by otestovali nové řešení pro zobrazení záznamů z kamery Sonoff na zařízeních Amazon Echo Show a Google Nest.

Nevíme, jak přesně nové řešení funguje, ale doufáme, že bude pro všechny uživatele pohodlnější.

Sonoff ZBMINI-L

Po uvedení kombinace MINIR3 a S-MATE (což je ne-neutrální řešení MINIR2) bylo nevyhnutelné, aby výrobce přišel s řešením Zigbee. Nebude trvat dlouho, než nový ZBMINI-L přijde na trh: ne-neutrální řešení Zigbee, abyste mohli nadále používat svůj starý spínač a používat žárovku. Má také instalační systém na DIN lištu.

 
 

Tajemný malý přístroj

Něco tajemného, ​​na co jsme narazili, je malé černé zařízení se spoustou děr ve tvaru kulatého disku na spodní straně, které vypadá, jako by zařízení mělo reproduktor. Není jasné, co to udělá. Podle zakladatele ITEAD Freezing Xie bude vydán brzy. Přemýšlíte o tom, co toto zařízení může být? Možná malý osobní alarm se Zigbee smarthome konektivitou, vibrační senzor s alarmem nebo malý bluetooth reproduktor s nějakým druhem smarthome konektivity. Budeme si muset počkat na vydání, abychom si byli jisti, co toto zařízení dělá.

 
 
 
Další očekávané produkty

 

  • Bílá verze NSPanel
  • NSPanel s rozšířenou / vylepšenou funkčností
  • Nástupce pro ukončené TH10 a TH16 (pravděpodobně kvůli nedostatku čipů, následná bude mít pravděpodobně čipovou sadu ESP32).