Univerzální ovladač BroadLink RM Mini

BroadLink RM Mini 3 Black Bean je chytré zařízení, pomocí kterého můžete nahradit všechny domácí ovladače mobilním telefonem a ovládat vše dokonce odkudkoliv na světě.

Princip je jednoduchý, mobilní telefon pošle informaci po internetu do BroadLink RM Mini a ten vydá IR signál do všech směrů, čímž zapne například TV. Díky své jednoduchosti je zařízení velmi spolehlivé a uživatelsky přívětivé. 

BroadLink RM Mini připojíte USB kabelem, v aplikaci intuitivně jedním klikem přidáte zařízení, vlastně jen potvrdíte, na kterou wifi se ovladač může připojit a aplikace vše zařídí za Vás.

Dalším krokem je v seznamu připravených ovladačů vybrat Vaši TV, seznam obsahuje velké množství kompatibilních spotřebičů všech značek a typů. Na obrázku 1 můžete např. vidět seznam předdefinovaných ovladačů pro Apple TV. 

Další oblíbenou variantou použití BroadLink RM Mini je ovládání klimatizace na dálku. Postup přidání ovladače je stejný jako výše popsaný u TV.  U klimatizace navíc využijete možnost jejího ovládání odkudkoliv na světě, například si můžete zapnout klimatizaci již cestou z práce domů apod.

Stejně snadno můžete ovládat i další zařízení ve Vaší domácnosti, které mají ovladač s IR diodou (set top boxy, audio zařízení, chytré žárovky atd. - viz obrázek 2). 

Broadlink RM Mini je k zakoupení zde: