Jak funguje ovládání "eWeLink Remote"?

 
 

Po přidání podzařízení „eWeLink-Remote“ k bráně „eWeLink-Remote“ zažijete dva typy chytrého ovládání níže:

①* U zařízení SONOFF s funkcí brány „eWeLink-Remote“ ( MINI R3 , M5 , S40/S40 LITE …), můžete je ovládat pomocí „signálu eWeLink-Remote“ přenášeného zapnutím/vypnutím dílčích zařízení. ( R5 , S-MATE ), i když není dostupný internet.

②* Brána a dílčí zařízení „eWeLink-Remote“ fungují jako ekosystém Zigbee. Podzařízení můžete přidat k jakékoli z bran, aby zařízení komunikovalo s různými protokoly, což znamená, že můžete ovládat zařízení SONOFF i bez funkce brány „eWeLink-Remote“ nastavením chytré scény v APP.

Video

Přepínač M5 a ovladač scény R5
 
 
 
 
   

Ovládání „eWeLink-Remote“ VS 433MHz RF ovládání

Jak se naučit a SPAROVAT?

Proč potřebuji ovládání „eWeLink-Remote“?

1. Chcete najít snadné řešení pro ovládání zařízení z různých pozic?

Náš vypínač je instalován poblíž dveří ložnice a je velmi nepohodlné zhasínat světlo v noci. Existuje nějaké řešení, které by usnadnilo ovládání bez nutnosti dovybavení stávající elektroinstalace v mé ložnici?

Kombinace ovladače scény SONOFF R5 s chytrým spínačem M5 vám poskytuje způsob bez kabeláže a instalace, který vám umožní lokálně ovládat světlo v ložnici ze dvou pozic.

2. Chcete ovládat několik chytrých zařízení, která jsou rozmístěna v různých místnostech, jedním klepnutím?

Mám rozsvícená světla v obýváku, na verandě a v koupelně, nechce se mi vyjít z ložnice a zhasínat je.

Nastavením scény v aplikaci eWeLink můžete použít S-MATE k ovládání chytrých zařízení v různých místnostech.

3. Obáváte se, že se světlo učí chybně signál z jiných míst? Není snadné přesně zacílit na zařízení, které chcete na dálkovém ovladači odstranit?

Světlo se někdy automaticky zapíná a vypíná, což vypadá, že se omylem naučilo signál z jiných míst.

„eWeLink-Remote Control“ vám umožní přesně najít dálkové ovladače (podzařízení), které chcete smazat, v seznamu aplikace eWeLink, což zajistí snadnou správu podzařízení.

Se zařízeními „eWeLink-Remote“ Control není nic problém, což vám může poskytnout dobrý zážitek prostřednictvím 150M místního ovládání a bezdrátového dálkového ovládání. Ať už jste doma nebo ne, můžete si užívat pohodlí, které přináší inteligentní domácnost SONOFF z hlediska funkčního zážitku a snadného použití. V blízké budoucnosti bude ovládání „eWeLink-Remote“ dostupné pro více zařízení SONOFF.