Nová zařízení Sonoff, budou představena během pár týdnů.

 

Sonoff vydal na oficiálním Facebooku zajímavou a tajemnou zprávu "V následujících týdnech se na nás řítí vlna nových produktů Sonoff".

Znamená to, že se v blízké době můžeme těšit na nová zařízení, případně vylepšení zařízení stávajících.

O jaké produkty se jedná žádný zdroj neuvádí, ale můžeme se pokusit odhadnout o které se jedná, případně co s tím souvisí:

1. Sonoff TH16

populární chytrý termostat zmizel ze všech obchodů před 2-3 měsíci a výroba byla ukončena s odkazem, že se vyvíjí nový typ podobného zařízení, ke kterému je možné připojit oblíbená čidla Sonoff SI7021, DS18B20, MS01. Nový typ zařízení měl být dle původní informace již dávno představen, ale vývoj trvá výrazně déle než se plánovalo, tak snad se máme na co těšit.

 

2. Sonoff POW R2 

Zařízení je na trhu již minimálně 3 roky, v naší nabídce je téměř od počátku a od té doby nedoznalo žádných změn, označení R2 říká, že se jedná o tzv. revizi číslo dvě. Dle informací od výrobce, bude výroba tohoto zařízení dočasně zastavena, pokud jste si zařízení oblíbili, s nákupem neváhejte, může a nemusí být obnovena.

Je určitá možnost, že některé z nových zařízení nahradí právě tento typ měřiče spotřeby energie a výroba již obnovena nebude.

 

3. Sonoff Basic R3

Další chytré zařízení, které má plánovanou odstávku výroby oznámenou na 3-4 měsíce, je jedna z posledních verzi 10A spínače z řady Basic. Jedná se o zařízení již třetí generace, tedy po třetí revizi. Odstávka výroby nebyla podrobněji komentována, tak že můžeme jen spekulovat, zda bude znova obnovena nebo dojde k nahrazení novým vylepšeným spínačem s přidanou hodnotou.

 

4. Neznámé zařízení

Další zařízení, která by měl Sonoff vyrobit, necháme na vás, napište nám na mail info@smart-switch.cz nebo na do komentáře pod článek, jaké zařízení vám pod aplikací eWeLink chybí, které by jste rádi využili. Něco pro automatizaci FVE?  Meteostanici? Něco úplně jiného?

 

Doufám, že nás Sonoff opravdu překvapí a přijde s něčím, co opravdu nečekáme, ale rychle pro takové zařízení najdeme využití.