Nově eWeLInk Cast 1.2 podporuje živý video stream

Vzrušující zprávy!

 

Nejnovější verze aplikace eWeLink CAST (v1.2) nyní obsahuje skvělou novou funkci – Video Stream. To vám umožní používat fotoaparát vašeho tabletu ke streamování živého videa přímo do aplikace eWeLink.

S Video Stream můžete snadno zabezpečit svůj domov v reálném čase přímo z aplikace eWeLink. Stačí otevřít aplikaci CAST na kompatibilním tabletu, povolit Video Stream a budete moci sledovat živý přenos videa z kamery vašeho tabletu v aplikaci eWeLink na vašem smartphonu nebo jiném zařízení.

To poskytuje jednoduchý způsob, jak dohlížet na věci doma, když jste pryč. Odbavte domácí mazlíčky, sledujte dodávky nebo sledujte bezpečnost – možnosti jsou nekonečné.

Aplikace eWeLink CAST se neustále zlepšuje díky užitečným aktualizacím, jako je tato. Nezapomeňte si stáhnout nejnovější verzi 1.2 z obchodu Google Play (verze pro iPad bude vydána příští měsíc), abyste mohli začít streamovat video z fotoaparátu vašeho tabletu do aplikace eWeLink ještě dnes! Dejte nám vědět, jak tuto skvělou novou funkci používáte.