Nové webové rozhraní pro eWeLink.

vip_banner_middle

Představujeme nový web eWeLink

Od vydání první verze eWeLink Web získali vývojáři spoustu návrhů na vylepšení webového rozhraní.  Na základě toho  vytvořili zcela novou verzi pro web eWeLink.  Nemůžeme dočkat, až vyjde 8. června, abychom web osobně vyzkoušeli a získali první zkušenosti. Níže pár obrázků a informací

Přístrojová deska

Nová karta Dashboard vám poskytuje přehled o aktuálním stavu vybraných zařízení a v reálném čase aktualizuje data z chytrých zařízení na první pohled. 

Můžete rychle přistupovat k aktuálním stavům zařízení, jako je stav zapnutí / vypnutí zařízení nebo samostatného kanálu zařízení s více skupinami, k napájení, proudu a napětí v reálném čase zařízení k měření výkonu a k údajům o prostředí, jako je například teplota a vlhkost. Přímo na hlavní straně můžete také ovládat přepínač nebo zástrčku jedné skupiny nebo každou samostatnou skupinu zařízení. 

V pravém horním rohu řídicího panelu můžete stejně jako dříve skrýt offline nebo nepodporovaná zařízení. A co víc, můžete také odeslat zpětnou vazbu pomocí tlačítka zpětné vazby. 

Správa zařízení

V souladu s řídicím panelem je k dispozici karta pro správu zařízení, kde můžete každé zařízení na ovládacím panelu zobrazit nebo skrýt. Karta Správa zařízení umožňuje zkontrolovat podrobné informace o zařízeních, včetně názvu zařízení, ID zařízení, domova, místnosti, aktuální verze firmwaru, nejnovější verze firmwaru a stavu online. 

Scéna

A co víc, ruční scény lze provozovat také na webu eWeLink. Pouhým kliknutím na tlačítko provést můžete aktivovat vybranou manuální scénu. Kromě toho lze automatické scény také povolit nebo zakázat kliknutím myši. 

Podporována další zařízení

Od této verze je eWeLink Web podporován mnoha zařízeními, včetně přepínačů s měřením teploty a vlhkosti, jako je řada SONOFF TH, přepínačů s měřením výkonu, jako je SONOFF POW R2, SONOFF DUALR3. V neposlední řadě nyní můžete sledovat živý náhled z aplikace eWeLink Camera na webu eWeLink. 

Pokud by vás nový web eWeLink zajímal, neváhejte upgradovat svůj účet na eWeLink Advanced hned teď. Tímto způsobem budete jako první používat nový web eWeLink hned po jeho vydání, které se plánuje na 8.června.

Upgrade můžete provést na linku zde, bude vyžadována platba 10USD bez DPH na rok a platbu lze provést pouze paypal, případně můžete využít naše služby a my registraci provedeme za vás zde.