Ovládání eWeLink pomocí klávesových zkratek na PC.

 

Co je to klávesnice eWeLink?

 eWeLink Keyboard je nový  software ekosystému eWeLink, který umožňuje používat klávesové zkratky na vašem PC ke spouštění manuálních scén. 

Dole pod článkem software pro Windows ke stažení. (aktualizace, již byla vydána i verze pro MacOS)

 

Co můžete očekávat?

S klávesnicí eWeLink můžete ovládat kteroukoli ze svých manuálních scén stisknutím klávesové zkratky, není třeba otevírat aplikaci eWeLink, není třeba budit hlasový reproduktor. Můžete to udělat kdykoli na klávesnici, ať už jste na schůzce, soustředíte se na svou práci nebo hrajete videohry. Tam, kde je klávesnice, existuje zkratka k vašim inteligentním domácím zařízením. 

 

Klávesové zkratky

Každý uživatel s bezplatnou verzí eWeLink může vytvořit jednu klávesovou zkratku a propojit ji s manuální scénou. Pro uživatele, kteří chtějí používat více klávesových zkratek je třeba upgradovat na eWeLink Advanced a užít si až 6 zkratek pro každý počítač, který máte. 

Protože se každý počítač promítá do aplikace eWeLink jako zařízení klávesnice, pokaždé, když nainstalujete klávesnici eWeLink na PC a přihlásíte se ke svému účtu eWeLink, bude k vašemu účtu eWeLink v mobilní aplikaci přidáno zařízení virtuální klávesnice. Pro pokročilé uživatele neexistuje omezení počtu zařízení virtuální klávesnice. 

Push zpráva na PC

A co víc, jako uživatel eWeLink Advanced budete dostávat push notifikace vašich zařízení eWeLink v reálném čase přímo do vašeho PC. V centru zpráv klávesnice eWeLink můžete také zkontrolovat minulá oznámení push za poslední tři měsíce. 

Pokud většinu času pracujete na počítači, klávesnice eWeLink určitě zvýší vaši produktivitu. Zaměřte se na další důležité záležitosti. Nechte ovládání inteligentní domácnosti na klávesnici eWeLink. 

Jak nastavit

Nastavte klávesovou zkratku nyní pouze ve 3 krocích. 

1. Stáhněte si software zde . (pro Windows i pro MacOS)

2. Nastavte klávesovou zkratku.

3. Spusťte klávesovou zkratku.

Poznámka: V tuto chvíli je k dispozici pouze verze systému Windows. Pracujeme na podpoře Mac co nejdříve.