Objevte funkce vyhledávání zařízení a scén

Objevte funkce vyhledávání zařízení a scén

S tím, jak se chytré domácnosti stávají chytřejšími a čím dál tím více zařízení si nachází cestu do našich obytných prostor, je jejich správa stále důležitější. Spustili jsme vyhledávací funkce, abychom zefektivnili naše interakce se zařízeními a scénami. Dnes se ponoříme do kouzla „Scene Search“ a „Device Search“, dvou transformačních funkcí, díky nimž je navigace ve vašem chytrém domě hračkou.

Objevování vyhledávání zařízení:

Základem každého chytrého domu jsou zařízení, která ho obývají – světla, klimatizace, topení, závěsy a další. Ale jak počet chytrých zařízení roste, najít to, které chcete ovládat, vám může připadat jako hledání jehly v kupce sena.
Zde přichází na řadu vyhledávání zařízení eWeLink. Poskytuje jednoduché, uživatelsky přívětivé rozhraní, které vám umožní rychle najít zařízení, které hledáte. Stačí klepnout na ikonu vyhledávání, zadat název zařízení a voila, je to! Už žádné procházení nekonečným seznamem zařízení. Tato funkce nejen šetří čas, ale také zlepšuje celkový uživatelský zážitek, zejména v domácnostech s velkým množstvím chytrých zařízení. Chcete-li to vyzkoušet, aktualizujte na eWeLink App V4.33.


Odemykání pohodlí pomocí vyhledávání scén:

S novou funkcí Scene Search nyní můžete vyhledávat scény podle názvu, stejně jako u zařízení. Místo ručního procházení vytvořených scén jednoduše zadejte název scény, kterou chcete aktivovat. To se hodí, když máte mnoho scén nebo když jen spěcháte. Jde o to, aby bylo ovládání vaší chytré domácnosti co nejúčinnější a nejpohodlnější.

Funkce Device and Scene Search společnosti eWeLink jsou příkladem jejich trvalého odhodlání zlepšovat automatizaci chytré domácnosti a poskytují uživatelům snadnější a rychlejší kontrolu nad jejich zařízeními a scénami. Osvojením si těchto funkcí usnadníte navigaci ve svém chytrém domě jako zadání jména. Takže se zařiďte a připravte se užít si vylepšený a zjednodušený zážitek z chytré domácnosti s eWeLink!

Poznámky:

Uživatelé iOS budou moci odemknout funkci Vyhledávání zařízení poté, co na konci června bude v App Store uvedena aplikace eWeLink App V4.33.