Srovnání ovládání pomocí eWeLink Remote a RF signálem.

Úvod

„eWeLink-Remote Control“ je řešení dálkového ovládání exkluzivně pro zařízení SONOFF, což je optimalizace na základě tradičního 433MHz RF ovládání. Poskytuje pohodlnější, spolehlivější a na delší vzdálenost způsob ovládání vašich domácích spotřebičů. Síť eWeLink-Remotet se skládá z brány eWeLink-Remote a několika dílčích zařízení eWeLink-Remote, což vám umožňuje. Jedna brána eWeLink-Remote může přidat až 8 dílčích zařízení eWeLink-Remote.

Jak to funguje

ewelink-dálkové ovládání

Jak vidíme výše, existují dva způsoby ovládání pro různé potřeby.

①* U zařízení SONOFF s funkcí brány „eWeLink-Remote“ je můžete místně ovládat prostřednictvím signálu „eWeLink-Remote“ vysílaného dílčími zařízeními eWeLink-Remote (R5, S-MATE), i když není dostupný internet.

②* Ekosystém eWeLink-Remote je jako ekosystém Zigbee. Podzařízení můžete přidat do kterékoli z bran, aby zařízení komunikovalo s různými protokoly, což znamená, že můžete také ovládat další zařízení SONOFF bez funkce brány „eWeLink-Remote“ nastavením chytrých scén v APP.

 srovnání s 433MHz RF Control

Jak přidat eWeLink-Remote Sub-zařízení

ewelink-dálkový ovladač

Videa pro použití

R5 je 6klíčový dálkový ovladač scény s volným zapojením, který lze přidat k bráně eWeLink-Remote pro místní ovládání. Podpora 3 spouštěcích akcí: kliknutí, dvojité kliknutí a dlouhé stisknutí. Pomocí R5 lze spustit až 18 scén. R5 můžete nalepit na zeď jako vypínač, nebo jej sundat jako dálkový ovladač.

Jak přidat R5 do brány eWeLink-Remote? Jak nastavit chytrou scénu pomocí R5 a M5? Pojďme se podívat na video, abychom zjistili, jak to funguje.