Webové rozhraní eWeLink v "dark modu"

Pokud vlastníte placenou verzi eWeLink, tedy eWeLink Advanced, můžete používat webové rozhraní v tomto designu, případně ve světlé verzi. Ti z vás kdo nechtějí investovat 10EUR/rok nebo nemají možnost platit paypal, mají nově možnost placeného tarifu přímo v aplikaci pomocí platby kartou. Dokonce kromě roční platby 10EUR/rok, je i měsíční verze za 2,09EUR/měsíc. To vše je možné pro Android s verzí aplikace 4.15.0.

Spínače jako jsou Sonoff S26, Basic, Dual, Sonoff S55, Sonoff TX a tedy všechna jednoduchá spínací zařízení jsou podporována a zobrazují se následovně:

Po prokliknutí názvu se otevře menu s nastavení, můžete zapínat indikaci wifi, měnit název zařízení, kontrolovat FW.

Další kategorie je Sonoff TH10/16 v tomto případě spojené s čidlem půdní vlhkosti Sonoff MS01 a Sonoff SNZB02 čidlo teploty a vlhkosti. Oba typy zařízení mají své servisní menu, ve kterém můžete nastavovat parametry jako například stupně Celsia nebo Fahrenheita. V případě, že máte k TH10/16 připojeno čidlo Sonoff SI7021, zobrazují se vám teplota i vlhkost podobně jako jako u Zigbee čidla.

Co považuji za vydařené je rozhraní roletových vypínačů Kingart Q4, krom běžného ovládání, rozhraní umožní potáhnout táhlem a roletu otevřít pouze na 50%.

Bohužel zatím nejsou podporovány kamery, ale dle našich informací se na tom pracuje. Zajímá vás jiné zařízení, o kterém jsme nic neřekli? Napište nám, informace do článku doplníme. Mail: info@smart-switch.cz

Rozhraní podporuje také čidla řady Sonoff SNZB3-4, ale pouze nám uvádí čas poslední detekce, po rozkliknutí nám nabídne vlastně jen  změnu jména.

Další položkou je Device managent, tady máme možnost monitorovat stav zařízení, zda jsou online, zakázat jejich zobrazení a hlídat verzi FW.

Užitečná může být záložka scene, tady se dají ručně spouště spouštět scény, ten typ scén, které spouštíte tapnutím a můžete také vypínat a zapínat scény automatické.