Zjednodušte si život pomocí vylepšené scény eWeLink.

Už vás nebaví neustále ručně ovládat každé chytré zařízení ve vaší domácnosti? Nastavení scén vám může pomoci snáze ovládat vaše domácí zařízení. Představte si, že vejdete do plně osvětleného domova s ​​vaší oblíbenou hudbou a vzduchem se naplní vůně čerstvě uvařené kávy – jednoduše proto, že jste nastavili scénu „Příjezd domů“, aby se to stalo. Nejnovější aktualizace aplikace eWeLink, verze 5.0, posouvá personalizaci na další úroveň s řadou vylepšených funkcí Scene, které vám poskytují úplnou kontrolu nad vaším automatizovaným životem.

 

Nejnovější aktualizace scény aplikace eWeLink V5.0

Naplánujte si scény na konkrétní datum

Upgradovaná aplikace eWeLink nyní umožňuje spouštět scény v určité datum, až 90 dní předem. Přizpůsobte si své scény pro zvláštní příležitosti, jako jsou narozeniny nebo svátky. Omezte aktivaci scény na konkrétní datum, které chcete, například na den, kdy přijede pokojská nebo kdy máte hosty.

Představte si toto: plánujete vánoční večírek. Můžete vytvořit scénu s dostatečným předstihem, abyste rozsvítili sváteční světla, zatáhli závěsy a zapnuli televizi 25. prosince v 16:00 a navodili dokonalou náladu pro vaši sváteční oslavu. Tato přesnost ovládání na základě data posouvá vaši domácí automatizaci na zcela novou úroveň.

Prodloužený časový posun východu a západu slunce

Zatímco funkce východ/západ slunce je fantastická pro inteligentní domácí scény, 30minutový posun nemusí stačit. Různé místnosti nemusí dostávat stejné množství přirozeného světla. Rozšířený offset vám nyní umožňuje naplánovat scénu v rámci velkorysého 4hodinového okna před a po východu/západu slunce, což je významné rozšíření oproti předchozímu 30minutovému omezení. Můžete například automatizovat závěsy v ložnici, aby se zatáhly tři hodiny před západem slunce. 

Správa scén bez námahy: Drag And Drop

Nová funkce řazení přetažením pro akce scén usnadňuje reorganizaci pořadí prováděných kroků. Uživatelé mohou snadno přeskupit kroky ve scénách a přizpůsobit je svým specifickým procesům domácí automatizace. Tato úroveň personalizace přidává flexibilitu správy scén a zajišťuje, že se zařízení a operace provádějí v požadovaném pořadí.

Představte si například, že jste si pro své pracovní dny nastavili Ranní probuzení, roztáhli závěsy a rozsvítili světla, po 15 minutách vypnuli klimatizaci a zapnuli kávovar. Ale pak se rozhodnete spát o něco déle. Žádný problém. Stačí změnit pořadí provádění zařízení přetažením. Například nejprve zapněte kávovar a o 15 minut později pokračujte rozsvícením světel a dalšími činnostmi, což vám umožní vychutnat si kávu hned po vstávání.

Tato funkce zjednodušuje váš život tím, že eliminuje potřebu mazat akce a znovu vytvářet nový příkaz k provedení od začátku.

Zůstaňte informováni pomocí e-mailových upozornění

Díky možnosti dostávat e-mailová upozornění, když vytváříte nebo upravujete scénu, jste vždy v obraze o svých automatických scénách. Tato e-mailová upozornění vám zajistí klid tím, že budete vědět o všech spouštěcích mechanismech vašich kritických rutin domácí automatizace. Na stránce Přidat a Upravit scénu si můžete vybrat, zda chcete dostávat upozornění e-mailem při spuštění scény. Tato funkce je k dispozici s předplatným Advanced Plan.

 

Závěr

Vylepšená funkce scén eWeLink App V5.0 slouží jako brána k pohodlnějšímu, pohodlnějšímu a efektivnějšímu životu ve vaší propojené domácnosti. Díky vylepšením, jako je plánování na konkrétní datum, prodloužený posun východu/západu slunce, snadná správa scény přetažením a upozornění e-mailem, aplikace eWeLink zefektivní vaše každodenní rutiny a obohatí vaši chytrou domácnost. Takže pokračujte, přijměte budoucnost automatizace a zjistěte, jak snadno může být život.