5 způsobů využití Sonoff NSpanel PRO.

 

NPanel Pro je inteligentní domácí ovládací panel pro domácí automatizaci, na tomto panelu můžete centrálně spravovat svá chytrá zařízení a scény, jako je nastavení barev světla, pokojová teplota, sledování kamerou a dokonce i prohlížení webových stránek na tomto panelu. Může být také použit jako zvonek, alarm a interkom.

Pokud jde o kompatibilitu, spolupracuje s Home Assistant, podporuje synchronizaci vypínačů a světel zařízení z Home Assistant do panelu pro ovládání pomocí doplňku eWeLink, podporuje také synchronizaci zařízení na panelu s Home Assistant. Je kompatibilní s chytrými světly jiných výrobců, jako jsou Philips Hue, IKEA, YEELIGHT. A bude podporovat ekosystém Matter, který umožní zařízením různých značek vzájemně interagovat a pracovat v jediném systému domácí automatizace.

Pojďme se podívat na to, co tento panel umí.

 

NSPanel Pro, zapojení a první nastavení

 

Komplexní uživatelská příručka pro NPanel Pro! Naučíte se, jak jej zapojit a nainstalovat, synchronizovat zařízení a scény z APP, spárovat zařízení Zigbee s panelem a nastavit režimy zabezpečení domácnosti tak, aby vyhovovaly vašim různým potřebám.

Také vám ukáže, jak přidat chytré kamery, můžete kdykoli sledovat kameru živě a vzdáleně mluvit na panelu. A funkce vlastní tapety vám umožní přepínat vaše oblíbené tapety, jak chcete.

 

 

Jak přidat čtyři typy chytrých kamer

 

NPanel Pro může spolupracovat s chytrými kamerami pro hlídání vašeho domova. Nejen, že dokáže synchronizovat kamery SONOFF a kameru eWeLink s panelem, ale je také kompatibilní s kamerami jiných značek podporujících RTSP a ESP32-CAM.  Podívejte se na video a zjistěte, jak přidat chytrou kameru.

Video obousměrné synchronizace mezi NPanel Pro a Home Assistant

 

NSPanel Pro spolupracuje s Home Assistant, můžete synchronizovat podzařízení Zigbee z NPanel Pro do Home Assistant, stejně jako synchronizovat světla a přepínače Home Assistant do NPanel Pro. Postupujte podle video průvodce.

 

Funkce hlasového volání

 

NSPanel Pro vám umožňuje hlasově zavolat jinému NPanel Pro stejného účtu eWeLink, pokud vaše rodina nepřijme váš telefonní hovor včas. A můžete také použít svůj telefon k volání NPanel Pro. Podle videonávodu se dozvíte, jak tuto funkci používat.

 

Funguje jako zvonek

 

NPanel Pro může spolupracovat s chytrými kamerami (nejen SONOFF) pro ochranu vašeho domova. Přidání bezdrátového spínače SNZB-01 ZigBee a chytré kamery CAM Slim na panel a nastavení scény pro alarm. Poté můžete návštěvníka zkontrolovat za dveřmi na panelu a promluvit si s ním. Podívejte se na video a dozvíte se více!
 

Funguje jako Zigbee Hub

 

NPanel Pro může spolupracovat s chytrými kamerami (nejen SONOFF) pro ochranu vašeho domova. Přidání bezdrátového spínače SNZB-01 ZigBee a chytré kamery CAM Slim na panel a nastavení scény pro alarm. Poté můžete návštěvníka zkontrolovat za dveřmi na panelu a promluvit si s ním. Podívejte se na video a dozvíte se více!
 

Prohlížení webových stránek

NPanel Pro vám umožňuje prohlížet webové stránky, ukládat odkazy do APP, pak k nim můžete přistupovat na tomto panelu, sledovat mistrovství světa⚽, přehrávat hudbu nebo číst.

Jak nahrát tapetu

 

 

NPanel Pro může měnit tapety podle počasí a také podporuje vlastní tapety. Navrhnout a nahrát vlastní tapetu, rodinu, domácí mazlíčky, herní nebo anime motivy? Přizpůsobte si tapetu panelu! Přečtěte si, jak nahrát.

 

Inteligentní regulace teploty

 

NPanel Pro může fungovat jako termostat, automaticky udržovat vhodnou pokojovou teplotu pro dítě. Nastavení termostatu můžete také kdykoli změnit jediným dotykem na obrazovce. Vyberte si externí zdroj teploty a spouštěcí zařízení a vytvořte si vlastní termostat.

Pracuje se Zigbee senzory třetích stran

 

NPanel Pro spolupracuje se Zigbee senzory jiných výrobců. Pojďme se na to podívat.

Zkontrolujte, zda jsou vaše zařízení kompatibilní s NPanel Pro.

 

Funguje s žárovkami třetích stran

 

NPanel Pro může pracovat se žárovkami Philips Hue, IKEA a YEELIGHT Zigbee. Na panelu je můžete kdykoli zapnout / vypnout a přesně upravit barvy. Snadné ovládání a správa domácího osvětlení. Jak je tedy přidat do tohoto chytrého panelu? Pojďme se řídit video návodem.

Monitorování v reálném čase a obousměrný zvuk

 

Vždycky tě takhle něco ruší ???? , když se chceš soustředit na práci nebo studium? NPanel Pro spolupracuje s chytrými kamerami k vyřešení problému. Monitorování v reálném čase a obousměrný zvuk vám umožní mluvit s kurýrem za dveřmi, aniž byste museli chodit ke dveřím.

Další funkce jsou průběžně aktualizovány...