Nová funkce Sonoff kamery pro zlepšení detekce.

Užitečné jsou pro nás funkce detekce pohybu bezpečnostních kamer, které umožňují kameře sledovat jakýkoli pohyb ve výhledu a posílat nám okamžitá upozornění, dokonce i ukládat zachycené klipy na kartu TF kartu nebo cloudu, pokud máte předplacený příslušný plán. Protože ve většině případů není sledovací algoritmus tak přesný, jak si myslíte, a neustálá upozornění jsou tak znepokojivá,  padající listí, projíždějící vozidlo nebo dokonce změna osvětlení spouští detekci a push notifikaci, a to je kritické přemoženi zbytečných notifikací.

Naštěstí vždy existuje lepší způsob, jak problém vyřešit, a proto vytváříme novou funkci nazvanou „Událost zařízení“, která využívá senzory a schopnosti kamery, která umožňuje kameře získat klipy, když změna stavu senzoru a posílat vám upozornění push přesně a včas, bez nesprávného sledování. Chceme, aby z toho měl prospěch každý, takže je to zdarma.

Pojďme se podívat, jak to nastavit.

Jak povolit událost zařízení

Především si připravte TF kartu a snímač. Vstupte na živou stránku kamery, klepněte na „Událost zařízení“, přidejte senzor pro spuštění nahrávání videa a zapněte Událost zařízení. Jakmile je vše nastaveno, kamera nezačne nahrávat, dokud se nezmění stav senzoru.

Ve srovnání s vytvářením scény pro ni nemusíte nastavovat akce. Vše, co musíte udělat, je přidat senzor a povolit Událost zařízení přímo na stránce Fotoaparát. Poskytněte vám snadnější přístup, abyste vše zvládli. V současné době podporují události zařízení ČTYŘI typy senzorů, jako je senzor dveří, senzor pohybu, detektor kouře a detektor úniku vody.

Jak si prohlédnout a stáhnout nahrané klipy

Pokud jste do fotoaparátu vložili kartu TF. Klipy se ukládají na kartu TF a můžete si je prohlédnout v části Historie > Místní videa . Také máte jednodušší způsob, jak prohlížet klipy filtrováním typů videa.

Chcete-li stáhnout videa uložená na kartě TF, musíte kartu nejprve vyjmout z fotoaparátu a poté ji vložit do počítače. Zní to složitě? Jednodušší způsob je přihlásit se k odběru plánu eWeLink Camera Plan a můžete si kdykoli a kdekoli prohlédnout a stáhnout cloudová videa.

Noví předplatitelé mají 30denní bezplatnou zkušební verzi. Vyzkoušejte exkluzivní funkce před platbou a můžete je kdykoli zrušit. Chcete-li začít hned, postupujte podle níže uvedených kroků.