Co je nového v aplikaci eWeLink kamera V1.3.7 ?

Při vývoji nových funkcí pro eWeLink Camera App máme pocit, že chováme dítě, které postupně dospívá v teenagera. Co očekáváš, že uvidíš v jeho/její dospívání? Zkontrolujte, zda je zahrnuta funkce, která vás nejvíce těší.

Ve verzi 1.3.7 bylo přidáno pět nových funkcí, včetně přidání úrovně baterie jako spouště ve Scene, stejně jako rotace obrazovky atd. Pojďme se ponořit do detailů.

 

Co je nového

Podpora přidání úrovně baterie jako spouště ve Scene

Dříve se uživatelé museli obracet na platformy třetích stran, jako je instalace nové aplikace, aby se jejich telefony s fotoaparátem automaticky nabíjely. Kroky jsou trochu komplikované a časově náročné. Nyní vám přinášíme efektivní způsob. To vše můžete udělat s eWeLink Scene. Například „úroveň baterie klesne na 20 %“ lze nastavit jako spoušť ve scéně. Poté můžete přidat akce, jako je zapnutí „Switch A“ pro nabíjení telefonu.

Otočte obrazovku

Telefon s fotoaparátem lze nastavit různými způsoby. Někteří uživatelé jej například zavěsí vzhůru nohama nebo na konkrétního anděla. Je docela otravné sledovat živý přenos otáčením telefonu. Tato aktualizace umožňuje převrátit obrazovku o 90, 180, 270 a 360 stupňů. Nastavte tedy telefon s fotoaparátem do libovolného požadovaného úhlu a prohlížejte si obraz bez jakýchkoli potíží.

Ztlumit telefon s fotoaparátem

Pokud byl váš telefon s fotoaparátem používán jako chůvička, poslední věc, kterou očekáváte, jsou oznámení nebo hovory, které vyděsí nebo vyruší vaše spící dítě. Přidáváme tedy možnost ztlumit telefon s fotoaparátem. Povolte „Ztlumení“ v aplikaci Fotoaparát a nechte starý telefon tiše dohlížet na vaše blízké.

Přepínání přední/zadní kamery

Představte si, že pracujete v kanceláři a necháváte svůj telefon s fotoaparátem, který monitoruje vaše domácí mazlíčky, doma. Nezbedné chlupaté miminko většinou chodí nebo dokonce běhá po domě. Chcete-li získat širší pozorovací plochu a lépe zkontrolovat, co dělá, můžete jednoduše přepnout přední/zadní fotoaparát telefonu.

Upozornění na dostatečnou baterii

Příjemným doplňkem této funkce je odeslání oznámení push, když baterie dosáhne 80 %. Připomíná vám, že telefon má dostatečnou baterii a můžete telefon včas vybít, abyste se vyhnuli přebíjení.

 

Získejte to hned

Kamera eWeLink je ekonomická možnost, jak hlídat vaši domácnost. Využijte své staré telefony Android a změňte jejich využití pomocí aplikace eWeLink Camera App. Celé nastavení je hračkou během několika minut. Žádné náklady, žádné tvrdé dovednosti. DIY zabezpečení vašeho domova na dosah ruky.

Aplikace eWeLink Camera App V1.3.7 je nyní k dispozici v Obchodě Google Play. Získejte ji nyní na https://bit.ly/3EOVobb . Vezměte prosím na vědomí, že také musíte aktualizovat aplikaci eWeLink (Android) na V4.27 . eWeLink App V4.27 pro iOS zařízení bude k dispozici koncem listopadu.