Co vydrží Sonoff Basic?

Sonoff získal pro řadu svých zařízení nový typ certifikace. Jedná se o certifikaci od společnosti Intertec, jejíž logo se začíná objevovat na zařízeních Sonoff Basic R2, R3, Sonoff RF R2, R3 a Basic ZBR.

Intertec Group je britská nadnárodní zajišťovací, inspekční, testovací a certifikační společnost se sídlem v Londýně v Anglii.

BASICR2banner

 

Abyste měli představu, jakým způsobem jsou zařízení Sonoff testována, uvádíme 9 příkladů:

  1. Mechanická pevnost 
    Na zařízení Sonoff je vyvinuto 30 N tlaku, aniž by došlo k jeho poškození nebo k pohybu součástek.

  2. Odolnost proti vlhkosti a prachu
    Je důležité zabránit možnému ohrožení zařízení v důsledku nadměrné vlhkosti okolí. Zařízení Sonoff je vystaveno 48 hodinovému testu vlhkosti (relativní vlhkost: 95%, teplota: 25 ° C), poté funguje normálně.

  3. Zátěžové prostředí? Žádný problém
    Zařízení Sonoff vykazuje skvělou odolnost a spolehlivost v drsném prostředí. Může nepřetržitě pracovat po dobu 4 hodin při 60 ℃ a 24 hodin při -10 ℃ při 10A zátěže.

  4. Izolační vzdálenosti
    Izolace mezi všemi akčními členy je větší než 3 mm (americké předpisy vyžadují 2 mm a evropské předpisy 2,5 mm). To např. zabraňuje případnému jiskření v prostředí s vysokou vlhkostí.

  5. Ohnivzdorný a nehořlavý kryt PC940
    Pro dosažení vysoké tepelné odolnosti a rozměrové stability je na plastový kryt zařízení Sonoff použita pryskyřice Lexan TM PC940. Tento materiál nabízí stupeň hořlavosti UL-94 V0 a dobrou rozměrovou stálost, která splňuje normu IEC60695-10-2 pro tlakový test s kuličkou při 125 ° C 257 ° C.

  6. Ochrana před úrazem elektrickým proudem
    Sonoff poskytuje přiměřenou ochranu proti náhodnému kontaktu s živými částmi ve všech nepříznivých polohách při běžném používání. Zajištění bezpečnosti uživatele při instalaci a používání je pro Sonoff prioritou. 

  7. Svorky a zakončení
    Svorky pro pevné vedení splňují normu UL 1059 (standard pro svorkovnice). Šrouby a matice upínají vnější vodiče.

  8. Struktura je stabilní, žádné skryté nebezpečí při instalaci
    Požadavky na izolaci jsou přísné, aby byla zajištěna spolehlivost a bezpečnost konstrukce produktu.

  9. Nejsou přehlíženy žádné detaily, které ovlivňují bezpečnost
    Sonoff neustále inovuje bezpečnostní prvky. Každá zdánlivá maličkost pomůže. Např. teplem smrštitelné pouzdro pro zajištění lepší elektrické izolace.

 

 Certifikát ETL link.

BASICR2(750)12