Důležité aktualizace plánu eWeLink, nové funkce v neplacené verzi.

Několik měsíců po spuštění plánu kamer eWeLink jsme obdrželi četnou zpětnou vazbu. Spíše než je ignorovat, musíme vypracovat aktualizace. Takže, tady je podstata. S vydáním eWeLink V4.26 a firmwaru kamery 41120220811 mohou uživatelé odemknout následující funkce bez předplatného: Událost zařízení (původně nazývaná Trigger Event Recording by Sensor)*, Alerts na Apple Watch a Live Streaming na eWeLink Web.

Proč aktualizace

Zpětná vazba, kterou jsme obdrželi, je různá, některé z nich se týkají nabízení více bezplatných funkcí. Kvůli omezením hardwaru trvalo našemu technickému týmu měsíce, než přepracoval funkce, provedl testy a nakonec vám přinesl aktualizace. V průběhu celého procesu také znovu vyhodnocujeme náklady, jen abychom se ujistili, že uživatelé mohou získat více bezplatných funkcí a mezitím může cena předplatného pokrýt většinu nákladů na cloudové služby.

Rádi bychom optimalizovali naše služby tím, že nasloucháme vašim obavám. Pokud máte další zpětnou vazbu , pošlete své návrhy na fórum eWeLink !

Před & Po

 

Když povolujete událost zařízení, ujistěte se, že jste do kamery vložili kartu TF a přidali senzor pro spuštění nahrávání události. Zaznamenaná videa budou tedy uložena na TF kartu. Pokud si však chcete nahrané klipy stáhnout, musíte nejprve vyjmout kartu z fotoaparátu a poté ji vložit do počítače. Může to znít trochu otravně. Žádný strach, eWeLink Camera Plan vás osvobodí od práce. Nabízí vám možnost kontrolovat a stahovat cloudové video kdykoli a kdekoli přímo v aplikaci eWeLink.

 

Časově omezená nabídka

Od 8. září do 8. října 2022 se přihlaste k odběru ročního plánu fotoaparátu eWeLink a získejte bezplatný roční pokročilý plán. Kupte jeden a druhý dostanete zdarma! Dva plány za pouhých 34,99 $/rok.

 

Jak se připojit

Kliknutím na hypertextový odkaz se dozvíte, jak se připojit k plánu kamer eWeLink.

 

Kompatibilní s

Bezpečnostní kamera CAM Slim

GK-200MP2-B (verze cloudového úložiště)