Co je nového v aplikaci eWeLink camera V1.3.6 ?

Když náš tým aktualizuje aplikaci eWeLink Camera App, jednu věc, kterou máme vždy na paměti, je, že navrhujeme funkce pro uživatele eWeLink a s uživateli eWeLink. Slyšeli jsme vaše hlasy a jsme více než rádi, že můžeme nápady realizovat. Po měsíci hodnocení a vývoje funkcí vám přinášíme čtyři nové funkce ve verzi 1.3.6.

Co je nového

· Sdílení zařízení

Sdílejte kameru se svou rodinou, aby on/ona získala přístup k živému vysílání. Když sdílíte zařízení, sdílíte s nimi ve skutečnosti klid.

· Siréna

Když si prohlížíte živé vysílání, najednou si všimněte, že ve vašem domě je cizinec, ale právě jste na dovolené nebo v práci. Jediným kliknutím aktivujete sirénu a cizinec by byl vyděšen.

· Svítilna

Zapněte LED blesk telefonu s fotoaparátem a sledujte streamování jasně, když se v místnosti setmí.

· Snímek

Možná jsou nějaké sladké okamžiky, které si chceš uchovat navždy. Pořiďte snímek, uložte jej do alb v telefonu a kdykoli si jej prohlédněte.

 

Získejte to hned

Abychom snížili množství odpadu a ochránili naši planetu, můžeme přispět svým dílem recyklací starých zařízení na něco zcela nového. Pokud jste nenainstalovali aplikaci eWeLink Camera App, nyní si z Obchodu Google Play stáhněte  V1.3.6 . Recyklujte svůj starý telefon a dejte mu druhý život.