Co znamenají ikony v eWeLink?

Když otevřete domovskou stránku aplikace eWeLink, uvidíte na dlaždicích zařízení mnoho ikon a možná opravdu nevíte, co znamenají.

Nebojte se. Jsme tu, abychom vám pomohli pochopit je a vy budete mít jasnou představu o svých zařízeních.
Pojďme se podívat, co znamenají různé ikony na dlaždicích zařízení z Typy zařízení a Funkce zařízení. Můžete také použít níže uvedené odkazy „Přejít na“, abyste rychle získali informace, které chcete vědět.

Typ zařízení

Obecně platí, že každé zařízení, které přidáte do aplikace eWeLink, se zobrazí na domovské stránce jako dlaždice zařízení. Nyní máme pět hlavních typů zařízení: Wifi, Remote, ZigBee, Shared a HA typy zařízení. Typ zařízení zjistíte podle ikony v pravém rohu dlaždice zařízení.

Funkce zařízení

V pravém rohu dlaždice zařízení by se také zobrazily některé ikony funkcí. Režim LAN a skupina zařízení jsou dvě funkce zařízení, jejichž ikony se zobrazují v pravých rozích.

Stav zařízení

Přiřadili jsme barvy různým stavům zařízení, abychom je odlišili: aktivní a neaktivní části. Když je zařízení offline, dlaždice zařízení je zašedlá a zobrazuje se „offline“.

Závěr

Jak jsou do aplikace eWeLink přidávány další funkce, objevují se další ikony. Rozpoznání každé ikony a znalost toho, co přesně znázorňují, jsou praktické pro usnadnění,  během procesu používání aplikace.

Nyní, když můžete rozpoznat některé z nejběžnějších ikon, může vám vaše zařízení snadno sdělit své různé stavy rychlým pohledem na dlaždice zařízení.