EWELINK NA APPLE CARPLAY

eWeLink na Apple CarPlay

Nejnovější verze aplikace eWeLink (iOS v5.4.1) právě představila vzrušující novou integraci s CarPlay, která vám umožňuje ovládat vaše připojená domácí zařízení přímo ze středového displeje vašeho vozidla!

 

eWeLink CarPlay funguje takto:

 

Krok 1. Přidejte své scény do CarPlay

  • V aplikaci eWeLink přejděte na Profil > CarPlay
  • Klepnutím na „Přejít na úpravy“ přidáte své přednastavené domácí scény
  • Scény mohou zahrnovat akce, jako je otevření garážových vrat, rozsvícení světel – to vše se spustí jediným klepnutím.

Krok 2. Spusťte scény na CarPlay

  • Chcete-li připojit svůj iPhone k CarPlay, postupujte podle následujících kroků nebo se obraťte na podporu Apple
  1. Nastartujte auto a ujistěte se, že je zapnutá Siri.
  2. Připojte svůj iPhone k autu:
    • Pokud vaše auto podporuje CarPlay pomocí kabelu USB:  Zapojte svůj iPhone do portu USB v autě. Port USB může být označen ikonou CarPlay nebo ikonou chytrého telefonu. Ujistěte se, že používáte Apple USB kabel.
    • Pokud vaše auto podporuje CarPlay jak bezdrátově, tak pomocí USB kabelu:  Zapojte svůj iPhone do USB portu v autě. Až se příště pokusíte připojit svůj iPhone k CarPlay, upozornění na vašem iPhone vám umožní připojit se bezdrátově.
    • Pokud váš vůz podporuje pouze bezdrátové CarPlay:  Stiskněte a podržte tlačítko hlasových příkazů na volantu. Ujistěte se, že je vaše stereo v bezdrátovém režimu nebo režimu Bluetooth. Poté na svém iPhonu přejděte do Nastavení > Wi-Fi a ujistěte se, že je také zapnuto Wi-Fi. Klepněte na síť CarPlay a zkontrolujte, zda je zapnutá funkce Auto-Join. Poté přejděte do Nastavení > Obecné > CarPlay a vyberte své auto. Další informace naleznete v příručce k vozu.
  • Na displeji auta otevřete aplikaci eWeLink a klepnutím na scénu ji okamžitě spusťte
  • Vaše chytrá domácí zařízení se rozběhnou a poskytnou skutečně bezproblémový automatizovaný zážitek

 

Pořadí aplikací na displeji CarPlay si také můžete přizpůsobit v nastavení iPhonu, stačí přejít do Nastavení > Obecné > CarPlay a přidat, odebrat nebo změnit uspořádání aplikací.

 

S novou integrací CarPlay eWeLink nyní můžete ovládat svůj připojený domov, ať vás cesta zavede kamkoli. Upgradujte na eWeLink v5.4.1 ještě dnes a zažijte budoucnost chytrého bydlení – inteligentní scény bez námahy realizované na středovém displeji vašeho auta. Udělejte své každodenní rutiny chytřejšími pouhým klepnutím!