Rychlé ovládání zařízení s podporou eWeLink na iPhone

V dnešním uspěchaném světě je pohodlí klíčové a bezproblémová kontrola nad vašimi zařízeními pro chytrou domácnost může výrazně usnadnit život. Pro uživatele iPhone, kteří hledají bezproblémovou kontrolu nad chytrými zařízeními s podporou eWeLink, je zde komplexní průvodce, který vám zjednoduší práci.

Ovládejte svá zařízení pomocí Siri

Jedním z nejrychlejších způsobů ovládání zařízení s podporou eWeLink je jejich integrace se zkratkami Siri. Vytvořením ručních scén a jejich přidáním do Siri můžete ovládat svá chytrá zařízení pomocí jednoduchých hlasových příkazů pomocí iPhonu nebo iPadu. Začněte podle následujících kroků.

Kroky k vytvoření ruční scény:

  1. Klepněte na „+“ v pravém horním rohu stránky manuální scény.
  2. Jako spouštěcí podmínku vyberte „Klepnutím proveďte“.
  3. Nastavte akci scény, jako je rozsvícení světla v ložnici. Vyberte „Světlo“ a „ZAPNUTO“.
  4. Uložte scénu s vlastním názvem, například „Zapněte světlo v ložnici“.

Jakmile je scéna vytvořena, pokračujte a přidejte ji do zkratek Siri:

  1. Po dokončení vytváření scény klepněte na „Přidat do Siri zástupce“ nebo na stránce manuální scény klepněte na „Přidat do Siri“.
  2. Vyberte požadovanou scénu ze seznamu zobrazeného na stránce zkratek Siri.
  3. Vaše scéna je nyní integrována se Siri. Jednoduše vyslovte název zkratky, například „Zapněte světlo v ložnici“, abyste mohli bez námahy provést odpovídající akci.

Okamžitý přístup s eWeLink Widgety

Pro chvíle, kdy potřebujete rychlý přístup k nejčastěji používaným zařízením, nabízí eWeLink pohodlí iOS widgetů. Při nastavení přizpůsobeného widgetu postupujte podle těchto jednoduchých kroků:

1. Spusťte aplikaci eWeLink a přejděte do sekce Widgety na stránce vašeho profilu.

2. Přidejte požadovaná zařízení do zástupců widgetu a uložte nastavení.

3. Otevřete zobrazení Dnes, klepněte na Upravit a vyberte Přizpůsobit.

4. Přidejte „eWeLink-Device Shortcuts“ do svých Widgetů.

Po nastavení vám widget eWeLink poskytne přístup k vybraným zařízením jediným klepnutím, což vám umožní okamžitě je zapnout nebo vypnout bez otevření aplikace.

Ať už prostřednictvím hlasových příkazů pomocí zkratek Siri nebo rychlých klepnutí na widgety iOS, ovládání chytrých zařízení nebylo nikdy tak snadné. S uživatelsky přívětivým rozhraním a výkonnými funkcemi eWeLink můžete přeměnit svůj iPhone na výkonný dálkový ovladač pro vaši chytrou domácnost. Využijte pohodlí snadné správy zařízení a užijte si skutečně propojený život.