Jak změnit wifi bez opětovného párování?

Bez ohledu na důvod, když přemýšlíte o změně hesel Wi-Fi, musí vás děsit představa párování a nastavování všech vašich zařízení Sonoff. Naštěstí je v budoucno myšleno i na toto, některá zařízení můžete přesměrovat na jinou wifi již nyní. Níže si ukážeme jakým způsobem se dá změna provést a kterých zařízení se to již týká.

Nastavení WiFi

Nová funkce eWeLink v „Nastavení WiFi“ vám umožňuje změnit hesla WiFi bez jejich opětovného párování. V části Nastavení zařízení některých vašich chytrých zařízení má eWeLink nové tlačítko „Nastavení WiFi“ kde se vše realizuje. Také vám to umožní změnit i wifi na kterou se zařízení připojí.

Musíte potvrdit

Ujistěte se, že vaše chytrá zařízení jsou v Lan modu. Chcete-li toho dosáhnout, klepněte na ovládací prvek LAN a ujistěte se, že se obě zařízení a telefon připojují ke stejné síti Wi-Fi .

Rychlé nastavení

Změňte hesla WiFi ve svých zařízeních po jejich změně v routeru v pouhých 3 krocích.

  1. Klepněte na tlačítko v pravém horním rohu stránky vašeho chytrého zařízení.
  2. Přejděte dolů a vyhledejte tlačítko „Nastavení WiFi“ v Nastavení zařízení a klepněte na něj
  3. Změňte hesla.

Poznámka

V současné době ne všechna chytrá zařízení na trhu mají tlačítko „Nastavení WiFi“. Zkontrolujte prosím Nastavení zařízení vašich chytrých zařízení. Budeme i nadále usilovně pracovat na podpoře více značek a modelů.

Od verze eWeLink 4.6.0 můžete v aplikaci změnit  WiFi pro zařízení pro měření výkonu (jako je Sonoff POW a několik značek SA-001) s firmwarem 3.5.0 nebo vyšším. Od verze eWeLink 4.11.0 tuto funkci podporují také zařízení Sonoff TH10/16 a RF bridge s firmwarem 3.5.0. Je třeba mít funkční připojení WiFi mezi mobilním telefonem a zařízením s podporou eWeLink.