Nové widgety eWeLink pro Android.

V dnešním uspěchaném světě, kde je čas rozhodující, vládne pohodlí. Představte si realitu, kde máte celý svůj domov na dosah ruky a snadno jej ovládáte pouhým klepnutím na zařízení. Vítejte v budoucnosti chytrého bydlení, kde se eWeLink Widgets ukazuje jako zásadní změna v domácí automatizaci.

Proč zvolit widgety eWeLink?

1. Více velikostí widgetů

eWeLink chápe, že jedna velikost widgetu nevyhovuje všem. V aplikaci eWeLink se widgety pro Android dodávají v různých velikostech, které vyhovují vašim preferencím a dostupnému prostoru na obrazovce:

  • „Ovládání zařízení 1×1“: Perfektní pro zobrazení jednoho zařízení.
  • „Ovládání zařízení 2×2“: Krok výše, zobrazení jediného zařízení s bohatší řadou podporovaných typů zařízení, včetně vypínačů, zástrček, světel, závěsů a dalších.
  • „Ovládání zařízení 4×2“: Ideální pro předvádění více zařízení současně.
  • „Manuální scéna 2×2“: Přizpůsobeno pro zobrazování manuálních scén a přidává další vrstvu přizpůsobení.

2. Snadná obsluha: Seřazená zařízení a scény v domácnostech

Zjednodušený výběr zařízení:

Představujeme nový a vylepšený widget „Ovládání zařízení 4×2“ – nyní s vylepšenými funkcemi pro snadný výběr zařízení. Přepracovaná stránka pro výběr zařízení poskytuje bezproblémově organizovaný zážitek. Snadno procházejte svými zařízeními jejich filtrováním podle domácností, což zjednodušuje proces lokalizace konkrétních zařízení v konkrétní domácnosti. Díky přidaným funkcím, jako je vícenásobný výběr, zrušení výběru, výběr všech a zrušení výběru všech, nebyl výběr zařízení nikdy intuitivnější.

Efektivní manuální výběr scény:

Zažijte maximální efektivitu s vylepšeným widgetem „Manuální scéna 2×2“. Tento widget nyní podporuje filtrování manuálních scén podle domovské stránky na stránce výběru. Rychle určete a vyberte ruční scénu v konkrétní domácnosti, zefektivněte proces a zvyšte efektivitu při přidávání widgetů v různých domácnostech.

3. Uživatelsky přívětivé rozhraní

Rozhraní eWeLink Widgets bylo navrženo s ohledem na jednoduchost a je uživatelsky přívětivé, díky čemuž je ovládání chytré domácnosti dostupné všem. Ať už jste nadšenec do chytré domácnosti nebo příležitostný uživatel, můžete snadno vytvářet a přizpůsobovat widgety pro svá nejpoužívanější zařízení. Umístěte je na domovskou obrazovku pro rychlý přístup a procházejte rozhraním bez námahy.

Jak eWeLink Widgety prospějí vašemu zážitku z chytré domácnosti?

Ovládání vašeho chytrého domu nebylo nikdy jednodušší s eWeLink Widgets. Snadno spravujte světla, termostat a další klepnutím na telefonu. Ať už se jedná o aktivaci scén pro filmový večer nebo zapnutí dokonalého osvětlení pro večírky, eWeLink Widgets vám umožní udělat to vše jediným klepnutím na domovskou obrazovku . Rozlučte se s nepříjemnou navigací v aplikaci pro vyhledávání na více zařízeních. Pomocí eWeLink Widgets si také můžete přizpůsobit svou chytrou domácnost. Vyberte a uspořádejte různé widgety podle svých preferencí.

Jak upravit své widgety pro Android?

  1. Dlouhým stisknutím zobrazíte widgety: Dlouze stiskněte prázdné místo na domovské obrazovce, vyberte „Widgety“ a ponořte se do světa možností.
  2. Vyberte si svůj widget: Vyberte si z různých typů widgetů, z nichž každý je navržen tak, aby vyhovoval různým potřebám.
  3. Domácí výběr zařízení: Vyberte zařízení nebo manuální scény s možností filtrování podle domova.
  4. Potvrdit a zobrazit: Po potvrzení výběru se widgety objeví na domovské obrazovce a jsou připraveny k použití.

Pokud jste připraveni zjednodušit své zážitky z chytré domácnosti a snadno ovládat svá zařízení, pak jsou pro vás widgety eWeLink dokonalým řešením. Vyzkoušejte eWeLink Widgets ještě dnes a uvidíte rozdíl, který může přinést ve vaší každodenní rutině.