eWeLink web V3.0 je vydán.

 

Jsme nadšeni, že můžeme oznámit spuštění eWeLink WEB 3.0, který přináší zcela nový zážitek pro správu vaší chytré domácnosti. Tato velká aktualizace přináší některá vzrušující vylepšení, díky nimž je ovládání vašich zařízení jednodušší a efektivnější než kdykoli předtím.

 

Moderní, intuitivní rozhraní

Rozhraní bylo kompletně přepracováno s čistým, přehledným designem. Ovládací panel úhledně organizuje vaše zařízení podle místností s přizpůsobitelnými názvy a ikonami (ikony změňte v aplikaci eWeLink). Nabídky a tlačítka byly přepracovány tak, aby se soustředily na nejdůležitější funkce. Navigace je intuitivní a snadno najdete, co potřebujete. Svěží minimalistická estetika vytváří příjemný uživatelský zážitek.

 

Vylepšený výkon a stabilita

Pod kapotou jsme optimalizovali infrastrukturu pohánějící eWeLink WEB. Služba nyní běží plynuleji a spolehlivěji. Připojení a ovládání vašich zařízení je rychlejší a bez zpoždění. Také jsme rozšířili kompatibilitu na podporu více než 100 různých typů zařízení od široké škály značek. Ať už máte jen pár gadgetů nebo celý chytrý dům, eWeLink to zvládne stabilně.

Rychlé přihlášení pomocí QR kódů

Nová funkce Scan-to-Login umožňuje přeskočit zadávání hesel. Stačí naskenovat QR kód aplikací eWeLink a budete okamžitě přihlášeni. Je to neuvěřitelně rychlé, zabere to jen pár sekund. Přihlášení pomocí QR kódu je také vysoce bezpečné a chrání váš účet a soukromí.

Další přijdou

Toto je jen začátek pro eWeLink WEB 3.0. Budeme jej neustále vylepšovat vydáváním nových aktualizací. Vyzkoušejte novou verzi ještě dnes a dejte nám vědět svůj názor! Zavázali jsme se, že uděláme z eWeLink nejlepší způsob správy a ovládání vašeho chytrého domova.

 

Vyzkoušejte nový web eWeLink nyní:

https://web.ewelink.cc/