eWeLink CAST V2.6 - podpora iframe

 

 

Vydání eWeLink CAST v2.6 vám přineslo vzrušující nové možnosti přizpůsobení a obohacení řídicích panelů vaší chytré domácnosti.

  • Dlaždice následujících zařízení nyní podporují větší velikost: bezdrátové tlačítko Zigbee, senzor pohybu Zigbee, senzor dveří/oken Zigbee, senzor úniku vody Zigbee
  • Vlastní text nyní podporuje značky iframe pro vkládání externího webového obsahu.
  • RF bridge nyní může zobrazovat počet dálkových ovladačů.

 

V této aktualizaci byla hlavním přírůstkem podpora značek iframe, umožňující vkládání externího webového obsahu přímo do rozhraní CAST. To otevřelo nespočet možností pro integraci multimédií, webových aplikací a dalších dynamických funkcí, které byly dříve v rámci uzavřené platformy CAST nemožné.

 

Jedním z obzvláště oblíbených případů použití je vkládání videí YouTube a hudebních přehrávačů Spotify. Přidáním jednoduchého úryvku prvku iframe odkazujícího na video nebo hudbu na těchto platformách nyní můžete sledovat výukové výukové programy pro chytrou domácnost nebo streamovat hudbu na pozadí přímo vedle zařízení pro chytrou domácnost. Důležité je, že velikost widgetu iframe lze změnit mezi 4x4 a 4x6, což usnadňuje integraci obsahu. Bezproblémová integrace obohacuje zkušenosti a užitečnost palubní desky.

Jak:
Vezměte si video YouTube jako příklad, klikněte na tlačítko Sdílet na stránce Youtube a vyberte 'Vložit', zkopírujte a vložte kód do textového widgetu na stránce nastavení CAST, můžete vytvořit až 5 widgetů iframe.
 

Kromě zábavy umožňují prvky iframe také stahování webových aplikací, jako jsou kalendáře, nebo zobrazování obrázků. Weboví vývojáři mohou dokonce vytvářet vlastní rozhraní nebo vizualizace a vkládat je do CAST. Prvek iframe v podstatě bourá omezení obezděné zahrady a zve na řídicí panel svět webového obsahu.

 

Celkově podpora iframe odemyká nové možnosti přizpůsobení a inovací v rámci eWelink CAST. Uživatelé již vytvářejí krásné, funkční dashboardy s multimediálními a webovými integracemi, které nebyly nikdy dříve možné. Bude vzrušující sledovat, o jakých kreativních případech použití komunita sní příště, když jsou brány dokořán pro vkládání webového obsahu třetích stran.