Yeelight a eWeLink vytvářejí strategické partnerství v oblasti chytré domácnosti.

 

 

Aby bylo možné lépe bezproblémově propojit platformu Smart IoT a poskytnout uživatelům pohodlnější chytrou interakci, Yeelight jako autoritativní poskytovatel řešení v oblasti chytrého osvětlení oficiálně zavádí aktualizované řešení založené na bezproblémovém nastavení protokolu BLE Mesh pro výrobce a výrobce. značky.

Yeelight Pro je prémiová produktová řada chytrého osvětlení, která se vyznačuje profesionálním designem osvětlení, super stabilním systémem inteligentního ovládání osvětlení a prémiovými chytrými osvětlovacími zařízeními. Integrace s eWeLink je milníkem v poslání Yeelight pracovat s chytrými věcmi. Tým Yeelight neustále porušuje hranice různých značek a zařízení pro domácí automatizaci, aby posílil spolupráci mezi značkami a interakci mezi platformami.

“Spolupráce mezi Yeelight Pro a eWeLink je skvělá zpráva pro uživatele Yeelight Pro i pro uživatele eWeLink.” řekl tým výzkumu a vývoje Yeelight. „Spotřebitelé shledají, že ovládání osvětlení Yeelight Pro v aplikaci eWeLink je stejně snadné jako stisknutí tlačítek, a je to všestranné centrum, které lze bez námahy integrovat s jinými platformami, což znamená, že spotřebitelé budou mít širší výběr kategorií inteligentních domácností a domácí automatizace. zařízení. Tato aktualizace je další vzrušující změnou po podpoře MATTER, s přidaným rozhraním poskytujícím okamžitý pohled a snadné ovládání manuálních scénářů.

Při pohledu do budoucna tato spolupráce znamená další vzrušující cestu k budoucnosti, kde chytré domácnosti již nebudou roztříštěné, ale sjednocené, kde různá zařízení a značky hladce koexistují a spolupracují. eWeLink a Yeelight Pro se zaměřují na vývoj a vylepšování zážitku z chytré domácnosti, díky čemuž je přístupnější, uživatelsky přívětivější a propojenější než kdykoli předtím.

O Yeelight

Yeelight, nejlepší značka chytrého osvětlení na světě, úspěšně dodala více než 80 milionů produktů do více než 200 zemí a regionů po celém světě. Jeho rozsáhlá produktová portfolia se postarají o všechny potřeby osvětlení – Yeelight Home splňuje každodenní požadavky na chytré osvětlení pomocí šikovných a praktických světel; Yeelight Fun inspiruje uživatele k jedinečnému výrazu pomocí všestranných a přizpůsobitelných RGB chytrých světel; Yeelight Pro poskytuje bezkonkurenční profesionální osvětlení se systematickým přístupem.

Vysoce podporuje Matter a je široce integrován s platformami IoT, jako je Apple HomeKit, Google Home, Amazon Alexa, Samsung SmartThings, Razer Chroma atd. Yeelight se snaží přinést vám ten nejlepší světelný zážitek, jaký si dokážete představit!

 

Kolik zařízení YEELIGHT máte doma? Jste frustrovaní nutností používat dvě aplikace k ovládání zařízení eWeLink a zařízení YEELIGHT? Pojďme synchronizovat vaše zařízení YEELIGHT s aplikací eWeLink!
 
 
 
 
 
👇Pokračujte ve čtení a dozvíte se, jak na to.

Příprava

1. Stáhněte si a nainstalujte aplikaci YEELIGHT z obchodu Google Play / App Store.
2. Zaregistrujte si účet a přihlaste se do aplikace YEELIGHT.

Propojení účtů

1. Otevřete aplikaci eWeLink a klepněte na +, vyberte Propojit účty , najděte YEELIGHT a klepněte na Odkaz .

2. Zadejte svůj účet YEELIGHT a heslo, poté klepněte na Přihlásit se, poté jste úspěšně propojili YEELIGHT s eWeLink. Klepněte na Synchronizovat zařízení .

3. Vyberte zařízení, které chcete synchronizovat, a klepněte na Potvrdit vpravo nahoře.

Synchronizovali jste svá zařízení YEELIGHT do ekosystému eWeLink. Začněte je ovládat přímo v aplikaci eWeLink.