Prozkoumejte NSPanel Pro V3.0.0 NOVÉ ROZHRANÍ: RUBIK

Úvod

S rychlým rozvojem digitální éry naši uživatelé očekávají, že produkty nejen udělají pokroky ve funkčnosti, ale také poskytnou zcela nový zážitek z designu rozhraní. V nejnovější verzi NPanel Pro jsme nejen upgradovali funkce, ale také komplexně optimalizovali uživatelské rozhraní. Tento článek se ponoří do těchto změn uživatelského rozhraní a ukáže, jak vytvářejí pro uživatele vynikající prostředí. Pojďme se podívat, co je NOVINKY v uživatelském rozhraní V3.0.0 a jak toho dobře využít.

 

Před

 

Po

 

Domovská obrazovka

 

  • Pevné rozložení
  • Opravené widgety

 

  • 12 různých rozložení
  • Přizpůsobitelné widgety

 

Rozšířená obrazovka

 

  • Zařízení a scény musí být zobrazeny na různých stránkách.
  • Zobrazení až 4 zařízení nebo scén na jedné stránce.

 

  • Zařízení a scény lze zobrazit na stejných stránkách.
  • Zobrazte až 9 zařízení nebo scén na jedné stránce.

Co je NOVÉHO v uživatelském rozhraní V3.0.0

Abychom zjednodušili interakci s uživatelem, náš specializovaný tým pro výzkum a vývoj pečlivě navrhl 12 různých rozvržení domovské obrazovky, z nichž každé je přizpůsobeno různým preferencím a zvykům uživatelů. Toto přizpůsobení vám umožňuje vybrat rozvržení, které hladce odpovídá vašim jedinečným vzorům používání. Odtud jsou možnosti neomezené.

 
1-2
 

Okamžité ovládání na dosah ruky

Zažijte nesrovnatelné pohodlí s okamžitým přístupem k ovládání zařízení přímo z domovské obrazovky. Odstraněním nepotřebných prvků a integrací souvisejících funkcí se uživatelské rozhraní stává intuitivnějším, umožňuje uživatelům provádět úkoly rychleji a zkracuje dobu kliknutí. Ať už chcete zahájit hlasový hovor, monitorovat kameru v reálném čase, aktivovat režim nepřítomnosti, upravit závěsy, osvětlit svůj prostor nebo dokonce uvařit šálek čerstvé kávy, splnění těchto úkolů je nyní bez námahy dosažitelné jediným klepnutím. vaši domovskou obrazovku NPanel Pro.

 

Widgety pro domovskou obrazovku NPanel Pro si můžete přizpůsobit. Nastavte zařízení, scény, rozšířené obrazovky, hlasový hovor, chytré zabezpečení, živé kamery, webové stránky atd. jako widgety na domovské obrazovce pro okamžité ovládání.

 
1-1
 
 
 

Zjednodušená správa zařízení:

Spravujte svá zařízení bez námahy jednoduchým klepnutím. Ať už jde o nastavování osvětlení, ovládání teploty nebo správu spotřebičů, domovská obrazovka NPanel Pro vám dává sílu ovládání přímo na dosah ruky.

Plynulá aktivace scény:

Proměňte svůj životní prostor pomocí předem nakonfigurovaných scén, které uspokojí váš životní styl. Od atmosféry „Filmová noc“ po rutiny „Dobré ráno“, okamžitě aktivujte své oblíbené scény a vytvořte dokonalou atmosféru pro každou příležitost.

Rozšířená integrace obrazovky:

Rozšiřte svůj horizont ovládání pomocí rozšířených obrazovek, které umožňují komplexní monitorování a správu více zařízení a systémů z jediného rozhraní. Bez námahy přecházejte mezi obrazovkami a získejte přístup k důležitým informacím a funkcím.

Bezproblémová komunikace s hlasovými hovory:

Zůstaňte ve spojení s blízkými prostřednictvím integrované funkce hlasového hovoru. Zahajujte hovory přímo ze svého NPanel Pro, což zajišťuje bezproblémovou komunikaci bez potřeby dalších zařízení.

Pokročilé bezpečnostní funkce pro klid v duši:

Vylepšete zabezpečení svého domova pomocí chytrých bezpečnostních widgetů, které umožňují okamžitý přístup ke sledovacím zdrojům, poplašným systémům a dveřním zámkům pro bezkonkurenční klid, ať už jste doma nebo pryč.

Monitorování kamer v reálném čase:

Sledujte svůj majetek bedlivě pomocí živých kamer, které jsou dostupné přímo z domovské obrazovky. Sledujte své okolí v reálném čase a zajistěte bezpečí svého domova a blízkých.

Rychlý přístup na webové stránky:

Procházejte se digitální krajinou bez námahy s rychlým přístupem k vašim oblíbeným webovým stránkám přímo z domovské obrazovky vašeho NPanel Pro. Zůstaňte informováni, bavte se a ve spojení pouhým klepnutím.

Prozkoumejte nové funkce ve verzi 3.0.0

Chcete-li získat komplexní přehled převratných funkcí představených ve verzi 3.0.0, ponořte se do našeho podrobného článku zdůrazňujícího nejnovější inovace v NPanel Pro. Zjistěte, jak tato vylepšení nejen předefinují ovládání chytré domácnosti, ale také pozvedají váš každodenní život na nebývalou úroveň komfortu a pohodlí.

Závěr

S řadou přizpůsobitelných widgetů, které máte k dispozici, umožňuje NPanel Pro V3.0.0 uživatelům přizpůsobit si svůj chytrý domov podle jejich jedinečných preferencí a potřeb. Od správy zařízení po aktivaci scény a zabezpečení, každý aspekt domácí automatizace je hladce integrován pro bezkonkurenční pohodlí a kontrolu.