Aplikace eWeLink nyní podporuje více typů matter zařízení.

Matter je standard pro připojení s otevřeným zdrojovým kódem vyvinutý sdružením Connectivity Standards Alliance (CSA). Jeho cílem je vytvořit jednotnou platformu pro chytrá domácí zařízení, která zajistí interoperabilitu napříč různými značkami a ekosystémy. Dodržováním standardu Matter mohou zařízení mezi sebou komunikovat bez námahy, bez ohledu na jejich výrobce.

eWeLink App's Support for Matter od verze 5.0

eWeLink, přední platforma pro chytrou domácnost, si uvědomuje význam tohoto převratného standardu a od verze 5.0 zaujala proaktivní přístup k přijetí Matter, čímž připravila cestu pro bezproblémový a jednotný zážitek z chytré domácnosti.

Výhody integrace zařízení Matter

Integrace zařízení Matter s aplikací eWeLink přináší četné výhody a poskytuje uživatelům bezproblémový, bezpečný a meziznačkový zážitek z chytré domácnosti. Zde jsou některé z klíčových výhod:

Bezproblémová interoperabilita: Dodržováním standardu Matter mohou zařízení pro chytrou domácnost od různých značek a ekosystémů bezproblémově komunikovat. Zatímco eWeLink v současné době podporuje řadu zařízení Matter, aktivně pracuje na rozšíření kategorií podporovaných zařízení Matter v budoucnu. Uživatelé nemusí žonglovat s více aplikacemi, protože aplikace eWeLink slouží jako jednotné řídicí centrum, které umožňuje bezproblémovou integraci různých zařízení s certifikací Matter, která jsou s aplikací kompatibilní.

Enhanced Security: Standard Matter využívá nejnovější bezpečnostní protokoly a šifrovací technologie, které zajišťují bezpečný přenos dat a komunikaci zařízení a zároveň chrání soukromí uživatelů.

Zjednodušený proces nastavení: Aplikace eWeLink využívá jednoduchý protokol připojení Matter a může snadno objevit a nastavit zařízení kompatibilní s Matter bez složitých párovacích procesů.

Potenciál budoucího růstu: S podporou hlavních technologických gigantů Matter představuje budoucí směřování průmyslu chytrých domácností. Tím, že eWeLink drží krok s tímto trendem, zajišťuje, že se aplikace a služby mohou i nadále přizpůsobovat neustále se vyvíjejícímu ekosystému chytré domácnosti.

Prostřednictvím integrace s Matter poskytuje eWeLink uživatelům otevřenou, jednotnou, bezpečnou a vysoce škálovatelnou platformu pro chytrou domácnost, díky níž je inteligentní bydlení bezproblémovější a pohodlnější než kdykoli předtím.

eWeLink App V5.4 podporuje Matter Color Temperature Light a Light Switch

S aplikací eWeLink App V5.4 podporující Matter Color Temperature Light a Matter On/Off Light Switch si nyní můžete užívat vylepšeného pohodlí a flexibility při správě vašich osvětlovacích systémů. Ať už jde o úpravu teploty barev pro vytvoření dokonalé atmosféry pro různé příležitosti, nebo o pouhé zapínání a vypínání světel na dálku, máte větší kontrolu nad prostředím osvětlení.

eWeLink App's Roadmap for Matter Device Integration

Aplikace eWeLink je vedoucím hráčem v integraci zařízení Matter a neustále rozšiřuje podporu, aby uživatelům nabídla rozmanitou škálu kompatibilních zařízení.

  • eWeLink App V5.0 : Zavedena podpora zásuvek Matter, umožňující bezproblémové ovládání připojených zařízení.
  • eWeLink App V5.2 : Rozšířená kompatibilita se světly Matter se stmívatelnými, studenými-teplými a barevnými funkcemi, což uživatelům umožňuje vytvářet přizpůsobená světelná prostředí.
  • eWeLink App V5.3 : Přinesl podporu pro Matter Bridge a umožnil uživatelům vytvářet vlastní světelné scény pomocí Matter Light, čímž se zlepšily možnosti automatizace a personalizace.
  • eWeLink App V5.4 : Upevnil závazek platformy k Matter zavedením podpory pro Matter Color Temperature Light a Matter On/Off Light Switch, což uživatelům poskytuje ještě větší kontrolu nad jejich nastavením osvětlení.
  • Aplikace eWeLink V5.6 (připravovaná): Uživatelé mohou v květnu očekávat integraci senzorů Matter, jako je senzor teploty a vlhkosti a senzor dveří. Tyto doplňky nabídnou komplexní možnosti sledování a ovládání chytré domácnosti a dále zvýší pohodlí a komfort vašeho obytného prostoru.

Uvítáme jakékoli vaše návrhy. Klikněte sem a podělte se o své nápady.