Jak propojit kamery s podporovanými zařízeními eWeLink?

 

Někdy namísto pouhého ovládání zařízení k provádění určitých akcí, bychom také rádi zkontrolovali jeho stav nebo prostředí, ve kterém se nachází a podle toho jej také spravovali.

Vezměme si kupříkladu garážová vrata. Při dálkovém otevírání garážových vrat by bylo bezpečnější, kdybychom věděli, co se v danou chvíli děje např.: při otevírání nebo zavírání dveří a v bezprostřední blízkosti.

Funkce "Přidružení kamery se zařízením" aplikace eWeLink pomáhá k dosažení tohoto cíle. Spojuje kameru se zařízeními, jako je chytrá zásuvka, spínač, RF Bridge, chytrý zvonek, svinovací žaluzie atd. Přidává pohled kamery do horní části stránky zařízení, spravováním zařízení s okamžitým zobrazením v reálném čase, šetří tak čas pro přepínání mezi aplikací, čímž zlepší uživatelský zážitek.

Jak se spojit s kamerou

  1. Zobrazte stránku zařízení, klepněte na ikonu kamery v pravém horním rohu.
  2. Vyberte kameru z výběrového okna
  3. Dokončete spojení.

 ewelink mobil

 

Uživatelské možnosti

Pokud je kamera spojena s podpůrným bezpečnostním hubem eWeLink, živé zobrazení z kamery můžeme zkontrolovat klepnutím na push oznámení odeslané aplikací eWeLink. To nám pomáhá snadno vyhodnocovat příčinu bezpečnostních varování.

ewelink scr2

Dalším užitečným příkladem je kontrola přístupu. Když spojíme kameru eWeLink s podporou ovládání přístupu, nebo s chytrým zámkem dveří, můžeme ověřit identitu návštěvníka na stránce zařízení a rozhodnout se, zda bychom ho měli dovnitř pustit nebo ne.

 ewelink scr3

Kompatibilní kamery

 

V současnosti je tato funkce dostupná pouze pro kamery podporované eWeLink, a to kamery eWeLink s podporou IoT , jako je Sonoff WiFi IP kamera a aplikace 'eWeLink kamera'.

1.eWeLink podpora IoT kamer

Inteligentní kamery založené na hardwarových řešeních technologie Coolkit, jako je Sonoff GK-200MP2-B, se mohou bezproblémově integrovat do ekosystému eWeLink. Tyto kamery můžete přidat metodou párování zvukem. Postupujte dle kroků na následujících obrázcích k přídání eWeLink podporované kamery do vašeho eWeLink účtu.

 ewelink scr4

 

  1. Aplikace 'eWeLink kamera'

Pokud máte urgentní potřebu video streamování zatímco váháte nad koupí IP kamery,
doporučujeme vzít si starý, nepoužívaný smartphone, stáhnout si aplikaci 'eWeLink kamera' a proměnit ji tak v eWeLink podporovanou kameru. Klikněte zde pro více informací

ewelink scr6