Sonoff NSpanel, chytré funkce.

JAK AKTIVOVAT CHYTROU SCÉNU NA NSPANELu?

  1. Vytvořte chytrou scénu v aplikaci. Pokud například teplota dosáhne 26℃, BASICR3 se automaticky zapne.
  2. Klepněte na „Scene“. Chcete-li vytvořit „Podmínku“, klepněte na Přidat>>Klepněte na ikonu „+“ na Přidat>>Vyberte „Klepnutím proveďte“>>Vyberte „NSPanel“>>Temp>>Zadejte „26“>>Uložit. Chcete-li vytvořit „Akci“, klepněte na ikonu „+“ na Přidat>> Vyberte „Chytré zařízení“>>Vyberte „BASICR3“>>Klepněte na „ZAPNUTO“ a „Uložit“>> Pokračujte na „Uložit“.
    *Dvě tlačítka můžete nastavit jako podmínku pro aktivaci chytré scény

3. Otevřete NSPanel na eWeLink>>Klepněte na „…“ v pravém horním rohu>>Vyberte „Widgety“>>Přejděte na „…“ v pravém horním rohu>>Vyberte „Přidat widgety“>>Vyberte vytvořenou scénu >>Uložit.

4. Nyní můžete aktivovat scénu na NSPanel jediným klepnutím.

JAK AKTIVOVAT SKUPINU NA NSPANEL?

Vytvořte skupinu v aplikaci. Jedním klepnutím například aktivujete skupinu pro zapnutí BASICR3 , BASICR2 a RFR2 .
1. Přejděte na BASICR3 na eWeLink>> Klepněte na „…“ v pravém horním rohu>>Vytvořit skupinu>>Vyberte BASICR3, BASICR32 a RFR2>>Uložit.

2. Otevřete NSPanel na eWeLink>>Klepněte na „…“ v pravém horním rohu>>Vyberte „Widgety“>>Přejděte na „…“ v pravém horním rohu>>Vyberte „Přidat widgety“>>Vyberte vytvořenou skupinu >>Uložit.

3. Nyní můžete aktivovat skupinu zařízení na NSPanel jediným klepnutím.

JAK OVLÁDAT JEDNO ZAŘÍZENÍ SONOFF NA NPANEL?

  1. Spárujte jej s eWeLink.
  2. Přidejte jej na NSPanel prostřednictvím Přidání „Widgetu“. Podívejte se na způsob přidávání scény nebo skupiny. Poté můžete zařízení na NSPanel zapnout nebo vypnout jediným klepnutím.

KONEČNÉ NASTAVENÍ, KTERÉ MUSÍTE UDĚLAT NA NPANEL

Nyní, pokud je již vše hotovo, stačí posouvat obrazovku pro přístup k chytrému ovládání vašeho domova na panelu. Posouváním obrazovky dolů můžete upravit jas obrazovky, po určitou dobu ji ponechat v režimu spánku, abyste ušetřili energii, a změnit orientaci obrazovky podle montáže na stěnu (pouze americký typ). Z hlavního rozhraní se zobrazením teploty, počasí a data můžete rolovat doleva a přepnout na ovládací panel pro jednotlivá zařízení, seskupená zařízení a chytrou scénu.

 

REGULACE TEPLOTY

 

Jak jsem již zmínil, v NSPanelu je zabudovaný termostat. Podle zjištěné teploty je schopen automaticky spustit připojený topení nebo chlazení a upravit teplotu v místnosti tak, abyste získali útulný domov.

Bojíte se plýtvání elektřinou? Bojíte se, že se to může vymknout kontrole, když nejste doma? Nebojte se! Na NSPanel je manuální režim a automatický režim, které vám pomohou udržovat pokojovou teplotu.

AUTOMATICKÝ REŽIM

Nastavením teploty v automatickém režimu můžete nastavit NSPanel tak, aby automaticky spustil funkci udržování teploty v určitém období. Poté NSPanel detekuje pokojovou teplotu a spustí topení/chlazení k úpravě teploty během doby nastavení.

MANUÁLNÍ REŽIM

Jakmile nastavíte požadovanou teplotu, NSPanel bude neustále detekovat vaši vnitřní teplotu a okamžitě spustí funkci úpravy teploty, dokud jej nevypnete nebo nepřepnete do automatického režimu.